Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@doomi03 a jak tam u Ciebie? Jak się czujesz? ☺
Super 3mam kciuki za piękne serduszkoHej, a już lepiej dziękuję, zaczynam normalnie funkcjonować chociaż czasem (ale poki co i tak rzadko) zdarza sie mdłości i piersi tak bolesne ze wole chodzić w staniku xD przynajmniej mniej bola o ile nie dotykam ale grunt ze zawroty ustępują. Trochę się z pracą sypie, szefowa mówiła o likwidacji firmy, także zostaną mi l4 do porodu i zasilek macierzyński z zusu.
31 marca ide podejrzeć malucha myślę ze juz z serduszkiem, to będzie 7+0 i licze na to że w koncu mi tej wizyty nie odwolaja.
Na okres u mnie się na razie dzisiaj nie zapowiada. 32dc!
Dostałam wczoraj. Dzisiaj 2dc.Gosia dalej nie dostałaś?
No u mnie w tym miesiącu zagoszczą gumki, odczekamy tak chociaż do maja że staraniami.No to niech szybko leci do owulki
No właśnie tego się boję... co będzie z lekarzami itd. Ale próbowaliśmy...
wszystko się okaże.
Smutne co się dzieje i ile czasu to jeszcze potrwa
Bardzo pocieszające sa takie wieści jestem miesiąc po hsg i liczę, ze w końcu się udaWitam, jestem nowa na forum, ale chcialam podzielic sie z Wami dobrymi wiesciami i podniesc na duchu te, ktore staraja sie o malenstwo.
Wszystko jest mozliwe Nie naleze juz do mlodziutkich przyszlych mam Zaszlam w ciaze w pierwszym cyklu po badaniu HyCoSy, to dopiero poczatek, ale jestem dobrej mysli, choc na razie podchodze do tego na chlodno.
Trzymam kciuki za starajace sie, nie mozna tracic nadziei