Tinia
Fanka BB :)
Niestety [emoji17]
[emoji24][emoji24]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
[emoji24][emoji24]
Niestety [emoji17]
Powinno być 4h snu nieprzerywanego, aby temperatura była wiarygodna.Hej, widziałam że dużo was tu mierzy temperaturę...
Otóż mam pytanie, dzisiaj nie miałam spokojnego snu temperatura wyszła 36.41 gdzie wczoraj była 36,18.
Nie wiem czy dzisiejszy pomiar wogole brać pod uwagę [emoji2356]
@ się w nocy rozkrecila [emoji17]
Powinno być 4h snu nieprzerywanego, aby temperatura była wiarygodna.
o nie... przykro mi eh
Miałaś porobić badania. Robiłas?
Powinno być 4h snu nieprzerywanego, aby temperatura była wiarygodna.
o nie... przykro mi eh
Miałaś porobić badania. Robiłas?
Zrób kochana zrób bo może coś blokuje, a 7dni po owu zrób progesteron skoro miałaś plamienia przed @Nie. Ale skoro dziś się zaczęła to w piątek akurat będzie 3dc to zrobię LH, FSH, TSH, FT3, FT4 i prolaktyne
Trzymam kciuki za kolejny cykl [emoji8] a powiedz mi, czy stosowalas tak z ciekawości ten żel conceive plus? Mi osobiście jest ciężko udowodnić jego naukowe działanie, bo w szczęśliwym cyklu był pierwszy raz używany żel, ale był to też pierwszy cykl stymulowany clo, ale może akurat. Niektóre dziewczyny pisały, że udało im się w pierwszym cyklu z żelem.Nie. Ale skoro dziś się zaczęła to w piątek akurat będzie 3dc to zrobię LH, FSH, TSH, FT3, FT4 i prolaktyne
Trzymam kciuki za kolejny cykl [emoji8] a powiedz mi, czy stosowalas tak z ciekawości ten żel conceive plus? Mi osobiście jest ciężko udowodnić jego naukowe działanie, bo w szczęśliwym cyklu był pierwszy raz używany żel, ale był to też pierwszy cykl stymulowany clo, ale może akurat. Niektóre dziewczyny pisały, że udało im się w pierwszym cyklu z żelem.
Zrób kochana zrób bo może coś blokuje, a 7dni po owu zrób progesteron skoro miałaś plamienia przed @