reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ja właśnie obliczyłam, że gdyby coś teges, to dzidzia byłaby z samego początku maja [emoji7][emoji7][emoji7] tak jak marzyłam [emoji7] (coś sobie ubzdurałam, że córkę to fajnie byłoby w maju urodzić)

reklama
Jaka piękna kruszynka!
Dzięki :* chociaż już nie taka kruszyna [emoji7] rośnie jak na drożdżach [emoji7]
Urodziła się 2450. Jak nas wypisywali że szpitala w poniedziałek 2 tyg temu miała 2280g, a w piątek ważyła już 2600 :D
Także rośnie dziewucha [emoji7] i końcu nie topi się w ciuszkach w rozmiarze 50 [emoji23]

U mnie pik nareszcie i [emoji173]️
Ślijcie różowy pył [emoji6]
Strasznie sie na ten cykl napaliłam [emoji23][emoji23][emoji23]
@martoosia04 to idziemy łeb w łeb i razem będziemy testować [emoji1307]
Ja mam dziś 12dc ale śluz zdecydowanie podpowiada, że owulacja wcześniej się pojawi/ła, myślę, że dziś lub jutro więc mam nadzieję testować blisko was. I też ładnie prosimy o różowy pyłek. Byłoby cudownie urodzić w maju córkę [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Tak się zawsze mówi, że „absolutnie żadnego różu” a potem podświadomie dajemy upust wszystkim dotychczasowym body w granacie i z autami i kupujemy i chłoniemy te kwiatki i cekiny [emoji7][emoji7]
No dokładnie [emoji7]
Moja perełka jeśli chodzi o ciuchy :D niby rozmiar 56, ale zanim ubierzemy to jeszcze chwilę minie [emoji23]
IMG_20180720_161405.jpg

Załączniki

• IMG_20180720_161405.jpg
    IMG_20180720_161405.jpg
    75,4 KB · Wyświetleń: 203
Dzięki :* chociaż już nie taka kruszyna [emoji7] rośnie jak na drożdżach [emoji7]
Urodziła się 2450. Jak nas wypisywali że szpitala w poniedziałek 2 tyg temu miała 2280g, a w piątek ważyła już 2600 :D
Także rośnie dziewucha [emoji7] i końcu nie topi się w ciuszkach w rozmiarze 50 [emoji23]
I super! :) Niech rośnie zdrowo! :) Na bank będzie piękna jak mama! :)

Ja właśnie obliczyłam, że gdyby coś teges, to dzidzia byłaby z samego początku maja [emoji7][emoji7][emoji7] tak jak marzyłam [emoji7] (coś sobie ubzdurałam, że córkę to fajnie byłoby w maju urodzić)
Fajny miesiąc bo ani na zimno nie rodzisz, ani na upały z brzuchem nie biegasz :)
Mnie się lipiec trzyma [emoji23]. Syn z lipca. Córka miała być z sierpnia, a też jest z lipca, więc pewnie z trzecim też trzeba będzie celowac na lipiec [emoji23]

Mojemu m. Marzy się majowe dzieciątko. Ja tam od razu mówię że jeśli byłaby dziewczynka to będzie królował róż, cóż uwielbiam go [emoji23]

reklama
Ja mam dziś 12dc ale śluz zdecydowanie podpowiada, że owulacja wcześniej się pojawi/ła, myślę, że dziś lub jutro więc mam nadzieję testować blisko was. I też ładnie prosimy o różowy pyłek. Byłoby cudownie urodzić w maju córkę [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Maja jest właśnie ze wczesnej owulacji :D
Trzymamy kciuki :*
I mam nadzieję że czeka nas ogromny wysyp pozytywnych testów ciążowych [emoji173]️

Do góry