reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
@ForgetMeeNot dzieki [emoji3] ale to juz na marcowki bo 3-4 marzec mi wypada wg OM.

@Velvetka a kiedy planujesz testować i w którym dniu cyklu? Będziemy czekac na marcówkach o ile założą watek szybciej niż dla lutowych mam [emoji12]
Mnie te pobolewaly jajniki w fazie lutealnej, co nigdy nie ma miejsca u mnie.
I to w sumie jedyny znać, że sie udało.
Ja kiedyś miałam te suwaczki ale już nawet nie pamiętam jak je się robiło nodruga ciąża już na aplikacji, a tylko w pierwszej korzystałam z komputera.

reklama
@ForgetMeeNot dzieki [emoji3] ale to juz na marcowki bo 3-4 marzec mi wypada wg OM.

@Velvetka a kiedy planujesz testować i w którym dniu cyklu? Będziemy czekac na marcówkach o ile założą watek szybciej niż dla lutowych mam [emoji12]
Mnie te pobolewaly jajniki w fazie lutealnej, co nigdy nie ma miejsca u mnie.
I to w sumie jedyny znać, że sie udało.
Ja kiedyś miałam te suwaczki ale już nawet nie pamiętam jak je się robiło nodruga ciąża już na aplikacji, a tylko w pierwszej korzystałam z komputera.
Planuje testować w poniedziałek. Będzie 10dpo.

Hejka dziewczyny, nie wytrzymałam i zrobiłam dziś test...ale jak się okazało biel...ani tyci tyci cienia drugiej kreski:unsure:fakt do @ jeszcze 4 dni może za bardzo się pospieszylam...dziś 8dp ale jestem tak strasznie ciekawe. I ciągle boli mnie podbrzusze czuję się taka "napchana" o sutkach nie wspomnę bolą niemiłosiernie. Robić jutro betę jak zamierzałam??:hmm:

Hejka dziewczyny, nie wytrzymałam i zrobiłam dziś test...ale jak się okazało biel...ani tyci tyci cienia drugiej kreski:unsure:fakt do @ jeszcze 4 dni może za bardzo się pospieszylam...dziś 8dp ale jestem tak strasznie ciekawe. I ciągle boli mnie podbrzusze czuję się taka "napchana" o sutkach nie wspomnę bolą niemiłosiernie. Robić jutro betę jak zamierzałam??:hmm:
Ja bym zaczekała te 4 dni ;) uwierz,że to bardzo niewiele,biorąc pod uwagę później czekanie z wizyty na wizytę u lekarza ;)

Hej Ania :) czekaj z betą do poniedziałku, zrobimy razem :D

reklama
Do góry