Tez tak czesto mam... Mowie M ze jest czas a za chwile kupuje bo chyba sama bardziej tego chce hahaOd jakiego wieku Twój maluch na tym śmiga ? Pewnie zaraz odszczekam co mówiłam, że jest na to jeszcze czas
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tez tak czesto mam... Mowie M ze jest czas a za chwile kupuje bo chyba sama bardziej tego chce hahaOd jakiego wieku Twój maluch na tym śmiga ? Pewnie zaraz odszczekam co mówiłam, że jest na to jeszcze czas
Kupiliśmy pod koniec lipca, miał niecałe 15 mscy i jeszcze bardzo niepewnie chodził [emoji14] teraz jest takOd jakiego wieku Twój maluch na tym śmiga ? Pewnie zaraz odszczekam co mówiłam, że jest na to jeszcze czas
Wygląda rewelacyjnie. Jeszcze mnie kuzwa skusicie.Kupiliśmy pod koniec lipca, miał niecałe 15 mscy i jeszcze bardzo niepewnie chodził [emoji14] teraz jest takZobacz załącznik 1180265
Super. Więc może faktycznie sprzęt jest mega. Bo u nas tak jak pisałam 2 latki śmigają. Wcześniej zainteresowanie jest sekundowe. 2 rundy i rzucają. Moja była chyba najszybsza do tej pory na rowerze.Kupiliśmy pod koniec lipca, miał niecałe 15 mscy i jeszcze bardzo niepewnie chodził [emoji14] teraz jest takZobacz załącznik 1180265
Ja wczoraj z M wertowałam filmy na yt i rzeczywiście to nie jest jakieś trudne.. wystarczy ze dziecko ma zamiar w ktoras str skrecic wtedy samo cialem daje nacisk na dana strone i skręca. Podoba mi sie na maxa ten rowerek zostalam nim zarazona.A jak skręcanie ? Ogarnia balans czy na kreche ?
My mamy taki sam, kupiliśmy w decathlonie za 49zl. Jest bardzo fajny [emoji6]Ja wczoraj z M wertowałam filmy na yt i rzeczywiście to nie jest jakieś trudne.. wystarczy ze dziecko ma zamiar w ktoras str skrecic wtedy samo cialem daje nacisk na dana strone i skręca. Podoba mi sie na maxa ten rowerek [emoji85][emoji85] zostalam nim zarazona.
Ale mam pytanie @Zmijka25 gdzie kupiliscie kask?
Bardzo Ci dziekuje. Juz szukamMy mamy taki sam, kupiliśmy w decathlonie za 49zl. Jest bardzo fajny [emoji6]
Kurcze zaintrygowalyscie mnie tym scootandride. Ja kupiłam tak jak Ty za 50zl jeździk na próbę, ale Ada go przewraca i strach się bać ja tam posadzić, że poleci na buzię [emoji2368]Ja wczoraj z M wertowałam filmy na yt i rzeczywiście to nie jest jakieś trudne.. wystarczy ze dziecko ma zamiar w ktoras str skrecic wtedy samo cialem daje nacisk na dana strone i skręca. Podoba mi sie na maxa ten rowerek [emoji85][emoji85] zostalam nim zarazona.
Ale mam pytanie @Zmijka25 gdzie kupiliscie kask?