reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Cześć dziewczyny :) jakoś ostatnio brak czasu żeby się odezwać :) co u Was ? Ostatnie ciepłe dni więc jesteśmy cały czas na dworze, a Igor od 8 rana stoi pod drzwiami [emoji85] zaczął zdecydowanie lepiej jeść tfu tfu co by nie zapeszyc, prawie już biega [emoji85] wszędzie go pełno :)
@Zmijka25 gdzie kupujesz jeszcze legginsy dla młodego ? Te z H&M są naprawdę spoko, ale musiałam sporo ten guzik do regulacji przesunąć więc szukam czegoś albo bardzo szczupłego albo właśnie z regulacją :)
Ps Igor u taty w garażu czuje się jak ryba w wodzie tylko trzeba mieć oczy dookoła głowy [emoji85] jedyny minus to utrata spodni przynajmniej raz w tyg [emoji1787]Zobacz załącznik 1179917Zobacz załącznik 1179918Zobacz załącznik 1179919
Ale urósł słodziak [emoji2]

U nas w porządku, nie zapeszając narazie wreszcie zdrowi, młody w przedszkolu to taka laba te kilka godzin z jednym dzieckiem [emoji85]jak na wakacjach [emoji1787]
IMG_20200920_143228_1.jpeg
IMG_20200919_150324.jpeg
IMG_20200916_082759.jpeg

reklama
Kilka fotek od nas..
Kupiłam rowerek ktorego przewraca tylko, grzebie przy kółkach a parzy go by usiąść.. woli swojego mercedesa
Zobacz załącznik 1179934
Plac zabaw to raj. Na 1 szym miejscu jest hustawka a na drugim zjezdzalnia.. musze buty sciagac bo ma duzo gumy wkolo i nozki mu wywija
Zobacz załącznik 1179935
Zobacz załącznik 1179937
I na koniec focia z kuzynka
Zobacz załącznik 1179936
I u nas plac zabaw to najlepsze co może być [emoji85]gorzej z powrotem...

Ostatnio czaiłam się na taki właśnie rowerek ale nie wiem czy młoda będzie chciała bo ona woli biegać jednak [emoji41]

I u nas plac zabaw to najlepsze co może być [emoji85]gorzej z powrotem...

Ostatnio czaiłam się na taki właśnie rowerek ale nie wiem czy młoda będzie chciała bo ona woli biegać jednak [emoji41]
U nas mlody tez glownie na nogach albo siada na swoje autko i jezdzi. Rowerek cos mu absolutnie nie podpasowal dlatego kupiłam na probe z przeceny w empiku ze 149zl na 49..

Ależ on rosnie szybko! Jaki Fajny madry chlopiec [emoji3059]
Ja legginsy kupilam w h&m ten 5pack i sa genialne dla nas! Po praniu idealne, wygladaja wciaz jak nowe jestem mega zadowolona.
Zobacz załącznik 1179921
Tylko Filip zdecydowanie grubszy niż mój Igor [emoji85] ale jak będziesz miała chwilę to zmierz mi proszę w pasie i napisz jaki macie rozmiar :)
Tak rośnie bardzo szybko, ja dopiero co rodziłam, a on już biega :)

Tylko Filip zdecydowanie grubszy niż mój Igor [emoji85] ale jak będziesz miała chwilę to zmierz mi proszę w pasie i napisz jaki macie rozmiar :)
Tak rośnie bardzo szybko, ja dopiero co rodziłam, a on już biega :)
My mamy 86 i na pewno beda za duze a widze na necie ze 86 juz nie ma..musialabys celowac w 74 lub 80 pytanie jaka roznica na długości nogawek jest. W domu jak bede zmierze ci pas w naszych i dl. Nogawki.

Ale urósł słodziak [emoji2]

U nas w porządku, nie zapeszając narazie wreszcie zdrowi, młody w przedszkolu to taka laba te kilka godzin z jednym dzieckiem [emoji85]jak na wakacjach [emoji1787]Zobacz załącznik 1179930Zobacz załącznik 1179931Zobacz załącznik 1179932
Daga jest taka wysoka czy tak się wydaje ? [emoji33] Ona wygląda jakby miała z 2 lata [emoji2960] śliczna jest [emoji3059]
Kilka fotek od nas..
Kupiłam rowerek ktorego przewraca tylko, grzebie przy kółkach a parzy go by usiąść.. woli swojego mercedesa
Zobacz załącznik 1179934
Plac zabaw to raj. Na 1 szym miejscu jest hustawka a na drugim zjezdzalnia.. musze buty sciagac bo ma duzo gumy wkolo i nozki mu wywija
Zobacz załącznik 1179935
Zobacz załącznik 1179937
I na koniec focia z kuzynka
Zobacz załącznik 1179936
Ja chcę kupić Igorowi na gwiazdkę ten jeździk/hulajnogę Scootandride, mam nadzieję, że będzie nim zainteresowany [emoji85]
Lila nauczyła się układać wieże z klocków. Jak się rozwali to nerwus rzuca nimi po ścianach. Już wyzdrowiała, za to mi się ciągnie i końca nie widać Zobacz załącznik 1179973Zobacz załącznik 1179974
Igor nadal tylko rozwala [emoji136]

reklama
My mamy 86 i na pewno beda za duze a widze na necie ze 86 juz nie ma..musialabys celowac w 74 lub 80 pytanie jaka roznica na długości nogawek jest. W domu jak bede zmierze ci pas w naszych i dl. Nogawki.
80 mamy z tych baby exclusive i jest taka idealnia na styk, ale większe zapewne by wszędzie były za szerokie, to zdjęcie co siedzi w garażu jest właśnie w tych z HM z tego 3-paku nawet chciałam mu wziąć większe, ale nie ma, a jakoś nie przemawia do mnie beż na zimę ;p

Ostatnia edycja:
Do góry