reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Cześć dziewczyny :) jakoś ostatnio brak czasu żeby się odezwać :) co u Was ? Ostatnie ciepłe dni więc jesteśmy cały czas na dworze, a Igor od 8 rana stoi pod drzwiami [emoji85] zaczął zdecydowanie lepiej jeść tfu tfu co by nie zapeszyc, prawie już biega [emoji85] wszędzie go pełno :)
@Zmijka25 gdzie kupujesz jeszcze legginsy dla młodego ? Te z H&M są naprawdę spoko, ale musiałam sporo ten guzik do regulacji przesunąć więc szukam czegoś albo bardzo szczupłego albo właśnie z regulacją :)
Ps Igor u taty w garażu czuje się jak ryba w wodzie tylko trzeba mieć oczy dookoła głowy [emoji85] jedyny minus to utrata spodni przynajmniej raz w tyg [emoji1787]Zobacz załącznik 1179917Zobacz załącznik 1179918Zobacz załącznik 1179919
Ale urósł słodziak [emoji2]

U nas w porządku, nie zapeszając narazie wreszcie zdrowi, młody w przedszkolu to taka laba te kilka godzin z jednym dzieckiem [emoji85]jak na wakacjach [emoji1787]
IMG_20200920_143228_1.jpeg
IMG_20200919_150324.jpeg
IMG_20200916_082759.jpeg

reklama
Kilka fotek od nas..
Kupiłam rowerek ktorego przewraca tylko, grzebie przy kółkach a parzy go by usiąść.. woli swojego mercedesa
Zobacz załącznik 1179934
Plac zabaw to raj. Na 1 szym miejscu jest hustawka a na drugim zjezdzalnia.. musze buty sciagac bo ma duzo gumy wkolo i nozki mu wywija
Zobacz załącznik 1179935
Zobacz załącznik 1179937
I na koniec focia z kuzynka
Zobacz załącznik 1179936
I u nas plac zabaw to najlepsze co może być [emoji85]gorzej z powrotem...

Ostatnio czaiłam się na taki właśnie rowerek ale nie wiem czy młoda będzie chciała bo ona woli biegać jednak [emoji41]

I u nas plac zabaw to najlepsze co może być [emoji85]gorzej z powrotem...

Ostatnio czaiłam się na taki właśnie rowerek ale nie wiem czy młoda będzie chciała bo ona woli biegać jednak [emoji41]
U nas mlody tez glownie na nogach albo siada na swoje autko i jezdzi. Rowerek cos mu absolutnie nie podpasowal dlatego kupiłam na probe z przeceny w empiku ze 149zl na 49..

Ależ on rosnie szybko! Jaki Fajny madry chlopiec [emoji3059]
Ja legginsy kupilam w h&m ten 5pack i sa genialne dla nas! Po praniu idealne, wygladaja wciaz jak nowe jestem mega zadowolona.
Zobacz załącznik 1179921
Tylko Filip zdecydowanie grubszy niż mój Igor [emoji85] ale jak będziesz miała chwilę to zmierz mi proszę w pasie i napisz jaki macie rozmiar :)
Tak rośnie bardzo szybko, ja dopiero co rodziłam, a on już biega :)

Tylko Filip zdecydowanie grubszy niż mój Igor [emoji85] ale jak będziesz miała chwilę to zmierz mi proszę w pasie i napisz jaki macie rozmiar :)
Tak rośnie bardzo szybko, ja dopiero co rodziłam, a on już biega :)
My mamy 86 i na pewno beda za duze a widze na necie ze 86 juz nie ma..musialabys celowac w 74 lub 80 pytanie jaka roznica na długości nogawek jest. W domu jak bede zmierze ci pas w naszych i dl. Nogawki.

Ale urósł słodziak [emoji2]

U nas w porządku, nie zapeszając narazie wreszcie zdrowi, młody w przedszkolu to taka laba te kilka godzin z jednym dzieckiem [emoji85]jak na wakacjach [emoji1787]Zobacz załącznik 1179930Zobacz załącznik 1179931Zobacz załącznik 1179932
Daga jest taka wysoka czy tak się wydaje ? [emoji33] Ona wygląda jakby miała z 2 lata [emoji2960] śliczna jest [emoji3059]
Kilka fotek od nas..
Kupiłam rowerek ktorego przewraca tylko, grzebie przy kółkach a parzy go by usiąść.. woli swojego mercedesa
Zobacz załącznik 1179934
Plac zabaw to raj. Na 1 szym miejscu jest hustawka a na drugim zjezdzalnia.. musze buty sciagac bo ma duzo gumy wkolo i nozki mu wywija
Zobacz załącznik 1179935
Zobacz załącznik 1179937
I na koniec focia z kuzynka
Zobacz załącznik 1179936
Ja chcę kupić Igorowi na gwiazdkę ten jeździk/hulajnogę Scootandride, mam nadzieję, że będzie nim zainteresowany [emoji85]
Lila nauczyła się układać wieże z klocków. Jak się rozwali to nerwus rzuca nimi po ścianach. Już wyzdrowiała, za to mi się ciągnie i końca nie widać Zobacz załącznik 1179973Zobacz załącznik 1179974
Igor nadal tylko rozwala [emoji136]

reklama
My mamy 86 i na pewno beda za duze a widze na necie ze 86 juz nie ma..musialabys celowac w 74 lub 80 pytanie jaka roznica na długości nogawek jest. W domu jak bede zmierze ci pas w naszych i dl. Nogawki.
80 mamy z tych baby exclusive i jest taka idealnia na styk, ale większe zapewne by wszędzie były za szerokie, to zdjęcie co siedzi w garażu jest właśnie w tych z HM z tego 3-paku nawet chciałam mu wziąć większe, ale nie ma, a jakoś nie przemawia do mnie beż na zimę ;p

Ostatnia edycja:
Do góry