Gratulacje!!! To teraz czekamy az ujrzymy go juz po tej str świata imię wybrane?Zobacz załącznik 1141372
351 gram zdrowego synka akrobata pozwijany w kulke
Zobacz załącznik 1141373
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje!!! To teraz czekamy az ujrzymy go juz po tej str świata imię wybrane?Zobacz załącznik 1141372
Zobacz załącznik 1141373
Gratulacje [emoji3590][emoji3590][emoji3590]Zobacz załącznik 1141372
351 gram zdrowego synka [emoji14][emoji170] akrobata pozwijany w kulke [emoji28]
Zobacz załącznik 1141373
Gratulacje!!! To teraz czekamy az ujrzymy go juz po tej str świata imię wybrane?
Gratuluje synusia niech dalej zdrowo rośnie chłopak!Zobacz załącznik 1141372
Zobacz załącznik 1141373
Widziałam bobuxy na żywo i się nad nimi zastanawiam właśnie, ale zważając na ilość ciepłych dni nie ukrywam, że trochę mi szkoda kupować dwóch par [emoji85] muszę zobaczyć czy mam u siebie lokalnie taki sklep [emoji848] my do tej pory mieliśmy tylko adidasy do wózka, ale one się nie nadawaja do chodzeniaPaulina ja kupiłam Jankowi najpierw jakieś z lasockiego, ale to były pełne buty. Ale nie dawało mi spokoju, pojechałam do sklepu gdzie mają Emelki i Bobuxy i ogólnie takie lepsze dla dziecka buty, no i niestety przepaść jeśli chodzi o jakość... Wyszłam z sandałami z Emela i Bobuxami z serii Xplorer. Patrz na zdjęciu jakie super mięciutkie, rewelacja po prostu jak dla mnie. Moim zdaniem nie ma co żydzić na butach dziecięcych w momencie kiedy mały człowiek uczy sie chodzić, bo od tego zależy jak sie nauczy i czy potem będzie dobra postawa. Za te dwie pary dałam łącznie 380zł. Janek też na razie chodzi tylko trzymając się czegoś lub z pchaczem Zobacz załącznik 1140876
Gratulacje ! :* Najważniejsze, że synek zdrowy ! Przypomnij mi do kiedy my na niego czekamy ? Październik ?Zobacz załącznik 1141372
351 gram zdrowego synka [emoji14][emoji170] akrobata pozwijany w kulke [emoji28]
Zobacz załącznik 1141373
Gratulacje ! :* Najważniejsze, że synek zdrowy ! Przypomnij mi do kiedy my na niego czekamy ? Październik ?
No pewnie się da znaleźć, ale u mnie właśnie kiepsko i Igor jeszcze ma rozmiar 20 więc w ogóle jest mały wybór :/Bo buty dla naluszkow powinny miec miekka podeszwe ale zginac powinny sje w 3/4 buta nie w polowie. Uwierzcie mi ze idzie z lasockiego takie znalezc.. znalazlam jedne jedyne na caly sklep i to jeszcze ostatnie w rozmiarze 21.
Zleci nawet nie będziesz wiedziała kiedy to teraz możesz zacząć szaleć z wyprawka [emoji3531]Listopad kochana okolo połowy
Zleci nawet nie będziesz wiedziała kiedy to teraz możesz zacząć szaleć z wyprawka [emoji3531]