reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Zobacz załącznik 1141372

351 gram zdrowego synka [emoji14][emoji170] akrobata pozwijany w kulke [emoji28]

Zobacz załącznik 1141373
Gratulacje [emoji3590][emoji3590][emoji3590]

Mi się pierwszy raz od baaaaro dawna udało młoda uśpić i ułożyć do wózka, normalnie święto jakieś [emoji28] oby się nie obudziła jak będę wózek znosić [emoji51]
IMG_20200630_133442.jpeg

Paulina ja kupiłam Jankowi najpierw jakieś z lasockiego, ale to były pełne buty. Ale nie dawało mi spokoju, pojechałam do sklepu gdzie mają Emelki i Bobuxy i ogólnie takie lepsze dla dziecka buty, no i niestety przepaść jeśli chodzi o jakość... Wyszłam z sandałami z Emela i Bobuxami z serii Xplorer. Patrz na zdjęciu jakie super mięciutkie, rewelacja po prostu jak dla mnie. Moim zdaniem nie ma co żydzić na butach dziecięcych w momencie kiedy mały człowiek uczy sie chodzić, bo od tego zależy jak sie nauczy i czy potem będzie dobra postawa. Za te dwie pary dałam łącznie 380zł. Janek też na razie chodzi tylko trzymając się czegoś lub z pchaczem :) Zobacz załącznik 1140876
Widziałam bobuxy na żywo i się nad nimi zastanawiam właśnie, ale zważając na ilość ciepłych dni nie ukrywam, że trochę mi szkoda kupować dwóch par [emoji85] muszę zobaczyć czy mam u siebie lokalnie taki sklep [emoji848] my do tej pory mieliśmy tylko adidasy do wózka, ale one się nie nadawaja do chodzenia

Bo buty dla naluszkow powinny miec miekka podeszwe ale zginac powinny sje w 3/4 buta nie w polowie. Uwierzcie mi ze idzie z lasockiego takie znalezc.. znalazlam jedne jedyne na caly sklep i to jeszcze ostatnie w rozmiarze 21.
No pewnie się da znaleźć, ale u mnie właśnie kiepsko i Igor jeszcze ma rozmiar 20 więc w ogóle jest mały wybór :/

reklama
Do góry