reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

My już po szczepieniu, oby bez żadnych niespodzianek [emoji120]
MMR nie wiem kiedy będę szczepić, pytałam pediatry co robimy ona nie nalega, jak chce to możemy szczepić, a jak nie chce możemy czekać nawet do 2 roku życia, dla niej to bez znaczenia to już ja mam podjąć decyzję.
Mamy na pokładzie mamę, która szczepiła MMR przy alergii na białko jaja ?
W przychodni chyba mają dosyć Igora [emoji85] pytają czy mogę im wysłać smsem wagę i wzrost bo nie podejmują się ważenia mojego dziecka [emoji23] teoretycznie mieliśmy mieć dzisiaj bilans, ale Pani jedynie zapytała czy coś mnie niepokoi [emoji85] Igor i lekarz to złe połączenie, oj bardzo złe [emoji85]Zobacz załącznik 1144803
A nie wyglada na takie zle polaczenie. Hehe
To mialas wesoło. Wazne ze juz za wami i oczywiscie oby bez niespodzianek.

reklama
Tak. :) Nie mogliśmy jej z plaży wyprowadzić. To będzie ciężki czas. Prawie puściła pawka z płaczu, bo nie pójdzie i koniec. Nie wiem jak to będzie kiedy ludzi będzie dużo. Zobacz załącznik 1144148
Królewna [emoji3531] jak już wrócisz to z chęcią się dowiem co warto zabrać :) na razie kupiłam Igiemu wiatrówkę bo ma same grubsze kurtki, a chciałam żeby miał coś z kapturem :)

Królewna [emoji3531] jak już wrócisz to z chęcią się dowiem co warto zabrać :) na razie kupiłam Igiemu wiatrówkę bo ma same grubsze kurtki, a chciałam żeby miał coś z kapturem :)
Milion ubrań na zmianę... I na każdą pogodę. Namiot, dluuugi parawan i to czego ja nie mam czyli taka mate co nie zostaje na niej piasek zamiast koca czy jakiejś innej płachty :p po dniu na plaży jestem wykończona. Chodzimy jak wielbłądy obladowani, a ona ucieka.
IMG-20200707-WA0010.jpg

Milion ubrań na zmianę... I na każdą pogodę. Namiot, dluuugi parawan i to czego ja nie mam czyli taka mate co nie zostaje na niej piasek zamiast koca czy jakiejś innej płachty :p po dniu na plaży jestem wykończona. Chodzimy jak wielbłądy obladowani, a ona ucieka.
Zobacz załącznik 1144881
Hehe musi to komicznie wygladac. A gdzie jechaliście?

Milion ubrań na zmianę... I na każdą pogodę. Namiot, dluuugi parawan i to czego ja nie mam czyli taka mate co nie zostaje na niej piasek zamiast koca czy jakiejś innej płachty [emoji14] po dniu na plaży jestem wykończona. Chodzimy jak wielbłądy obladowani, a ona ucieka.
Zobacz załącznik 1144881
Igor jeszcze nie chodzi więc mi nie ucieknie [emoji85][emoji85][emoji85][emoji85]
Liczę, że parawan będą mieli w ośrodku [emoji848] o namiocie myślałam właśnie, dzięki :)

Eee to z takim co nie chodzi jest bajka.
Z nasza gdyby nie ucieczki to bardzo chwale.
No ja nie wiem czy raczkujace to bajka.. tak samo spierdziela... Nawet sprawniej po piasku niz na nogach i sie nie przewraca. Jak juz dziecko sie przemieszcza koniec spokoju 😁

Raczkujące przy biegającym to niebo a ziemia. Przynajmniej dla mnie. Myślimy co robić jutro. Narazie jest tak, że wychodzimy o 8 i wracamy o 20. Więc nosimy wszystko przy sobie na każdą okazję haha

reklama
Do góry