Kaamilaaa
Fanka BB :)
U nas to tak po połowie córeczka i mamusi i tatusia [emoji28] z tatą wiadomo najlepsze są wygłupy ale no mama musi być obok zawsze [emoji28]Niestety on tą szczoteczkę gryzie więc palca tam nie wsadzę [emoji85]Dokładnie tak, ja jestem szczupła, nigdy nie miałam tendencji do tycia, przed ciążą w ogóle nie jadłam słodyczy, starałam się zdrowo odżywiać, a teraz tragedia! Od dziś znowu zaczynam wprowadzać zdrowe nawyki i zobaczymy [emoji120]Ja się boje wstrząsu przy moim alergiku jak podaje jakąś nowość to serio mam gacie pełne a jeszcze szczepienie mmr przed nami gdzie ma białko kurze w składzie :/
Z pieskiem współczuję u nas nigdy takich "atrakcji" naszczescie nie było Jaka ona długa [emoji85] śliczna jest ! [emoji3531]Igor mówi mama, a tata kiwa głową, że nie powie [emoji85] o tyle jest to śmieszne, że to synek tatusia [emoji85]
Heeej [emoji846] my dziś po szczepieniu na pneumo. Za miesiąc mmr. Daga waży 8400 i ma 71cm (czyli dobrze ją zmierzyłam w domu)
Dostała niestety antybiotyk i jeszcze dwie rzeczy do psikania i smarowania bo ma pleśniawki straszne... Oczywiście już sobie wyrzucam ze to moja wina...