Właśnie dzisiaj to miała. To tzw żywa szczepionka, bo w niej są osłabione wirusy odry świnki i różyczki.My mieliśmy mieć w połowie marca mmr. A co to za szczepienie dziewczyny,bo chyba jakieś poważniejsze?
reklama
To szczepienie przeciwko odrze, śwince i różyczceMy mieliśmy mieć w połowie marca mmr. A co to za szczepienie dziewczyny,bo chyba jakieś poważniejsze?
Fanka Kadry
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny za odpowiedź. Zadzwonię w przyszłym tyg dowiem się co i jak
Kaamilaaa
A kto wie, wszystko jest możliwe [emoji12]To ma Filip bratnią duszę możliwe ze wybrankę serca [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
To odra świnka i różyczka chybaMy mieliśmy mieć w połowie marca mmr. A co to za szczepienie dziewczyny,bo chyba jakieś poważniejsze?
Ślicznota [emoji7][emoji7]Mała damesa ;D Zobacz załącznik 1110627
Moja na wczorajszym spacerze [emoji12]
Sliczna Lilka.
A pies ma genialny ogon!!! Taki cienki i długi haha
My sie spacerujemy.. nawet dzis pediatra mowila zebysmy duzo spacerowali. O zatłoczone miejsca teraz trudno wiec całkiem fajnie sie chodzi bo ludzie sie omijaja z daleka.. nosza maseczki wiec te maluszki chyba sa bezpieczniejsze.
My sie spacerujemy.. nawet dzis pediatra mowila zebysmy duzo spacerowali. O zatłoczone miejsca teraz trudno wiec całkiem fajnie sie chodzi bo ludzie sie omijaja z daleka.. nosza maseczki wiec te maluszki chyba sa bezpieczniejsze.
Kaamilaaa
Moja dziś nie chciała siedzieć ani w wózku ani na rękach i musiałam wózek prowadzić jedna ręka a druga trzymać młoda [emoji85]Lila musiała wyprowadzić pieska . Nie da mi reki, wyrywa się i pisk.:/ Zobacz załącznik 1110716Zobacz załącznik 1110717
Ja mam całkiem inne spostrzeżenia [emoji51]u nas ludzi dużo np na rynku, dzieci się w grupkach bawia a rodzice na ławkach plotkują, lody jedzą... Dużo osób nosi maski na brodzie..Sliczna Lilka.
Ale też postanowiłam ostatnio wychodzić bo ileż można siedzieć w domu... Staram się jak mogę, ludzi omijam, maskę noszę i ja i młody (choć to nie było łatwe go przekonać) do sklepów nie chodzę jedynie jakiś spacer i tyle.
Ale niedlugo wreszcie dzieci będą mogły się wybiegać bo jedziemy do teściów na trochę [emoji6]
Kaamilaaa
Ooo szalona dziewczyna [emoji85][emoji41]Moja dziś nie chciała siedzieć ani w wózku ani na rękach i musiałam wózek prowadzić jedna ręka a druga trzymać młoda [emoji85]Ja mam całkiem inne spostrzeżenia [emoji51]u nas ludzi dużo np na rynku, dzieci się w grupkach bawia a rodzice na ławkach plotkują, lody jedzą... Dużo osób nosi maski na brodzie..
Ale też postanowiłam ostatnio wychodzić bo ileż można siedzieć w domu... Staram się jak mogę, ludzi omijam, maskę noszę i ja i młody (choć to nie było łatwe go przekonać) do sklepów nie chodzę jedynie jakiś spacer i tyle.
Ale niedlugo wreszcie dzieci będą mogły się wybiegać bo jedziemy do teściów na trochę [emoji6]
To tez zależy od miejsca w jakim sie mieszka.u nas w lubuskiem jest 85 zarazonych 0 zgonow a w naszym powiecie nie ma nikogo chorego i wszelkie podejrzenia kończyły sie wynikiem negatywnym.Moja dziś nie chciała siedzieć ani w wózku ani na rękach i musiałam wózek prowadzić jedna ręka a druga trzymać młoda [emoji85]Ja mam całkiem inne spostrzeżenia [emoji51]u nas ludzi dużo np na rynku, dzieci się w grupkach bawia a rodzice na ławkach plotkują, lody jedzą... Dużo osób nosi maski na brodzie..
U nas zaczyna sie bol nozki po szczepieniu. Narazie lzej jak ostatnio mlody po jękuje co jakis czas jak jakis ruch nozka zrobi. Dalam jeszcze raz paracetamol.
reklama
Jakie slodkie kiteczkiOoo szalona dziewczyna [emoji85][emoji41]
I jak fajnie dzieci na początku chodzą. Juz sie nie mogę doczekać. Fifi narazie nie chce sam.