reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

My dziś po szczepieniu (7msc wzw b[emoji6]) młoda dalej waga piorkowa, 7kg jeszcze nie przekroczone 6980g [emoji6] ale rośnie no i ona jest ciągle w ruchu więc wielka nie będzie, już się przestałam schizowac [emoji41]

Dziś ogarnęła że może się przemieszczać między pokojami więc jest wesoło [emoji85]

No i nadal nie chce jeść papek, woli konkretną zupke z makaronem albo paprykę do rączki [emoji41]Zobacz załącznik 1065697Zobacz załącznik 1065699
Alez Daga się zmienia!!! Szok :) brawo dla zdolniachy :)

U nas orkan Filip robi taki syf ze zabawki sprzatam raz dziennie bo nie ma to sensu.
Ulubiona zabawa w hopa hopa ale był to juz wieczor i byl zmęczony co latwo mozna zauważyć.

reklama
Ale fajne to krzesełko [emoji41][emoji106]

U nas orkan Filip robi taki syf ze zabawki sprzatam raz dziennie bo nie ma to sensu.
Ulubiona zabawa w hopa hopa ale był to juz wieczor i byl zmęczony co latwo mozna zauważyć.

[emoji3590] Ile on już ma cm? Taki duuuzy się w tym łóżeczku wydaje [emoji846]

Słodziak [emoji7]

Mnie to hopa hopa zameczy. Szczegolnie, ze caly czas chce tak robic u mnie na kolanach jak ja trzymam na stojaka :p

IMG_20191227_155534.jpg

My dziś po szczepieniu (7msc wzw b[emoji6]) młoda dalej waga piorkowa, 7kg jeszcze nie przekroczone 6980g [emoji6] ale rośnie no i ona jest ciągle w ruchu więc wielka nie będzie, już się przestałam schizowac [emoji41]

Dziś ogarnęła że może się przemieszczać między pokojami więc jest wesoło [emoji85]

No i nadal nie chce jeść papek, woli konkretną zupke z makaronem albo paprykę do rączki [emoji41]Zobacz załącznik 1065697Zobacz załącznik 1065699
Świetnie się rozwija :) Igor podnosi dupkę ale jeszcze nie ogarnia co by chciał z tym faktem w ogóle zrobić :))

reklama
Czy któraś szczepiła już Boxero (meningokoki) ? Przeraża mnie trochę w działaniach niepożądanych choroba kawasaki [emoji849] bije się ciągle z myślami [emoji849] z drugiej strony idzie do żłobka wolała bym żeby był zaszczepiony, ale boje się kolejnego NOP-a
Screenshot_20200108-204000.jpeg

Do góry