reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Szkoda, że nie dotyczy hipoteki.
Ja jestem daleka od brania kredytów choć w tej sytuacji może to faktycznie będzie opłacalne.
Moja starsza też chodziła do żłobka, ale Jaśka sobie nie wyobrażam w żłobku. Mój budzi się z płaczem, marudzi cały dzień już nie wiem czy to zęby czy co, ale jestem bliska zwariowania

reklama
Szkoda, że nie dotyczy hipoteki.
Ja jestem daleka od brania kredytów choć w tej sytuacji może to faktycznie będzie opłacalne.
Moja starsza też chodziła do żłobka, ale Jaśka sobie nie wyobrażam w żłobku. Mój budzi się z płaczem, marudzi cały dzień już nie wiem czy to zęby czy co, ale jestem bliska zwariowania
witaj w moim swiecie;p mamy tak juz od miesiaca i myslalam ze to chwilowe a on ciagle jeczy, marudzi i w nocy budzi sie 2-3 razy.. niby zje i idzie spac ale wczesniej mial mniej pobudek a im starszy tym gorzej.

No nie mogę jaka spryciula :) do żłobka na nie całe 5 godz Maks ma tam jedno karmienie mm a tak to nadal mam ją na piersi, generalnie bez problemu idzie, jest to nowo otwarty u nas żłobek i jest naradzie tylko 8 dzieci i 4 panie także opieka prawie indywidualna ;) trochę się tego bałam ale jestem zadowolona :) moje starsze też chodziły
No sprytna jest [emoji41]
Ja sobie młodej w żłobki nie wyobrażam, obecnie jesteśmy na etapie że jak tylko znikne z jej zasięgu wzroku to ryyyk [emoji2957]
witaj w moim swiecie;p mamy tak juz od miesiaca i myslalam ze to chwilowe a on ciagle jeczy, marudzi i w nocy budzi sie 2-3 razy.. niby zje i idzie spac ale wczesniej mial mniej pobudek a im starszy tym gorzej.
2-3 pobudki to jeszcze całkiem spoko [emoji6] Daga ostatnio potrafi od 19 do północy mieć 5 pobudek w tym jedna dłuższą i trzeba się z nią bawić [emoji13]a po północy już nie liczę [emoji16]ale mi to zbytnio nie przeszkadza [emoji13]

Nas na szczęście póki co częste wstawanie omija ( z reguły raz lub dwa się budzi) ale obawiam się tego.. Trochę ciężko mi będzie, jak się będzie częściej budzić, bo w pracy jednak muszę mieć świeży umysł..

Mój ma 6 i 11 miesięcy. Ja też chodzę do pracy i te nocne pobudki mnie wykanczaja. Mam odpowiedzialną pracę, a niewyspana nie potrafię logicznie myśleć. Jasiek bardzo długo przesypiał całe noce lub z jedną pobudka. Teraz mu coś się zepsuło.
Kurcze nie zazdroszczę, miałam tak że średnią córką, też budziła się w nocy milion razy, tylko że ja sama do niej wstawałam, wreszcie jak młoda miała rok, zrobiłam awanturę w domu i z mężem wstawalismy co drugi dzień.. Bardzo mi to dużo dało. Powiem Ci, że nie wiedziałam dlaczego się tak często budzi.. Wreszcie poszłam do lekarza.. I dała mi leki na odrobaczenie... Nie wiem czy to było to ale jej przeszło i zaczęła przesypiac całe noce...

Też myślę o odrobaczenie tym bardziej, że mam też 3 latke. Ja kp i przy budzeniu podaje cyca więc cóż mi po tym, że mój chlop wstanie jak cycka nie ma

reklama
No sprytna jest [emoji41]
Ja sobie młodej w żłobki nie wyobrażam, obecnie jesteśmy na etapie że jak tylko znikne z jej zasięgu wzroku to ryyyk [emoji2957]2-3 pobudki to jeszcze całkiem spoko [emoji6] Daga ostatnio potrafi od 19 do północy mieć 5 pobudek w tym jedna dłuższą i trzeba się z nią bawić [emoji13]a po północy już nie liczę [emoji16]ale mi to zbytnio nie przeszkadza [emoji13]
Mi przeszkadza :( zwlaszcza ze on ciagle wyje :( ale chyba mam przyczyne. Mam wrazenie ze widze juz kawalek lewej jedynki na dole. Być może pierwszy ząbek się nam pojawia. Od wczoraj wysiadamy psychicznie. Jak dobrze ze na 20 jedziemy do Zielonej Góry na stand up i tesciowa z nim zostanie. Trochę się zresetujemy.

Do góry