reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Ja po skończonym 5msc. Obecnie mamy kryzys i jak zje łyżeczkę zupki to jest sukces [emoji849]od przyszłego tygodnia ruszam z blw bo widzę że jej lepiej idzie jedzenie w które może sama złapać, w kawałkach, tylko czekam na krzesełko do karmienia [emoji846]Nawzajem! [emoji3526] Co tam u was?

Dopiero co pisałam wam że młoda siadać zaczęła i raczkuje a dziś zaczęła wstawać [emoji2957][emoji33]
Super, że młoda taka spryciula i strasznie fajna :) u nas postępów brak, obracamy się tylko na jeden bok i to jak bardzo czegoś chcemy. Zaczełyśmy chodzić do żłobka bo mama wróciła do pracy na pół etatu, dzięki temu neurologopeda stwierdziła, że mała potrzebuje rehabilitacjji.. I że przy kontroli mam naciskać na to bo ma lewą stronę na piętą (trzem lekarzom o tym mówiłam, a nikt nie widział problemu..) przy ostatniej kontroli, lekarka powiedziała " jak Boga kocham ją tu nic nie widzę", ale naciskałam, żeby nas rehabilitant zobaczył, więc dla świętego spokoju nas wysłała, i co na rehabilitant? No faktycznie macie napięta lewą stronę.. Szlag mnie jasny trafił bo dziecko od urodzenia tak ma i pół roku o tym mówiłam, a wszyscy, że ok, że ma czas.. I głupia wieżyłam, wkoncu lekarzem nie jestem.. I gdyby nie żłobek, dalej by mi wciskali, że jest ok, że to "nie uszkodzone, tylko leniwe dziecko" ahh mam nerwy.. To się rozpisałam 😁 ale ogólnie jest fajna, uśmiechnięta i nawet ładnie je :)

Super, że młoda taka spryciula i strasznie fajna :) u nas postępów brak, obracamy się tylko na jeden bok i to jak bardzo czegoś chcemy. Zaczełyśmy chodzić do żłobka bo mama wróciła do pracy na pół etatu, dzięki temu neurologopeda stwierdziła, że mała potrzebuje rehabilitacjji.. I że przy kontroli mam naciskać na to bo ma lewą stronę na piętą (trzem lekarzom o tym mówiłam, a nikt nie widział problemu..) przy ostatniej kontroli, lekarka powiedziała " jak Boga kocham ją tu nic nie widzę", ale naciskałam, żeby nas rehabilitant zobaczył, więc dla świętego spokoju nas wysłała, i co na rehabilitant? No faktycznie macie napięta lewą stronę.. Szlag mnie jasny trafił bo dziecko od urodzenia tak ma i pół roku o tym mówiłam, a wszyscy, że ok, że ma czas.. I głupia wieżyłam, wkoncu lekarzem nie jestem.. I gdyby nie żłobek, dalej by mi wciskali, że jest ok, że to "nie uszkodzone, tylko leniwe dziecko" ahh mam nerwy.. To się rozpisałam [emoji16] ale ogólnie jest fajna, uśmiechnięta i nawet ładnie je :)

Kurcze z tymi lekarzami to tak bywa niestety... Ale rehabilitacja pomoże na pewno [emoji846]
A mała już do żłobka? [emoji33] Na długo zostaje?
Ja sobie mojej w żłobki nie wyobrażam [emoji51]

Ooo a Daga takie akrobacje od rana robi [emoji85]
IMG_20200105_101233.jpeg

Kurcze z tymi lekarzami to tak bywa niestety... Ale rehabilitacja pomoże na pewno [emoji846]
A mała już do żłobka? [emoji33] Na długo zostaje?
Ja sobie mojej w żłobki nie wyobrażam [emoji51]

Ooo a Daga takie akrobacje od rana robi [emoji85]Zobacz załącznik 1064463
No nie mogę jaka spryciula :) do żłobka na nie całe 5 godz Maks ma tam jedno karmienie mm a tak to nadal mam ją na piersi, generalnie bez problemu idzie, jest to nowo otwarty u nas żłobek i jest naradzie tylko 8 dzieci i 4 panie także opieka prawie indywidualna ;) trochę się tego bałam ale jestem zadowolona :) moje starsze też chodziły

Dziewczyny chcialam Wam tylko napisac info, ze od wrzesnia weszlo, ze od kazdego przedterminowego splaconego kredytu, pożyczki nalezy sie zwrot prowizji. Zlozylam wnioski i juz z jednego mi przyszlo ponad 6 tysiecy. Nie trzeba juz tego robic przez sąd. Moze sie ktorejs z Was przyda

Ale to dot.tylko splaty przed terminem?

reklama
Do góry