reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Ja po skończonym 5msc. Obecnie mamy kryzys i jak zje łyżeczkę zupki to jest sukces [emoji849]od przyszłego tygodnia ruszam z blw bo widzę że jej lepiej idzie jedzenie w które może sama złapać, w kawałkach, tylko czekam na krzesełko do karmienia [emoji846]Nawzajem! [emoji3526] Co tam u was?

Dopiero co pisałam wam że młoda siadać zaczęła i raczkuje a dziś zaczęła wstawać [emoji2957][emoji33]
Super, że młoda taka spryciula i strasznie fajna :) u nas postępów brak, obracamy się tylko na jeden bok i to jak bardzo czegoś chcemy. Zaczełyśmy chodzić do żłobka bo mama wróciła do pracy na pół etatu, dzięki temu neurologopeda stwierdziła, że mała potrzebuje rehabilitacjji.. I że przy kontroli mam naciskać na to bo ma lewą stronę na piętą (trzem lekarzom o tym mówiłam, a nikt nie widział problemu..) przy ostatniej kontroli, lekarka powiedziała " jak Boga kocham ją tu nic nie widzę", ale naciskałam, żeby nas rehabilitant zobaczył, więc dla świętego spokoju nas wysłała, i co na rehabilitant? No faktycznie macie napięta lewą stronę.. Szlag mnie jasny trafił bo dziecko od urodzenia tak ma i pół roku o tym mówiłam, a wszyscy, że ok, że ma czas.. I głupia wieżyłam, wkoncu lekarzem nie jestem.. I gdyby nie żłobek, dalej by mi wciskali, że jest ok, że to "nie uszkodzone, tylko leniwe dziecko" ahh mam nerwy.. To się rozpisałam 😁 ale ogólnie jest fajna, uśmiechnięta i nawet ładnie je :)

Super, że młoda taka spryciula i strasznie fajna :) u nas postępów brak, obracamy się tylko na jeden bok i to jak bardzo czegoś chcemy. Zaczełyśmy chodzić do żłobka bo mama wróciła do pracy na pół etatu, dzięki temu neurologopeda stwierdziła, że mała potrzebuje rehabilitacjji.. I że przy kontroli mam naciskać na to bo ma lewą stronę na piętą (trzem lekarzom o tym mówiłam, a nikt nie widział problemu..) przy ostatniej kontroli, lekarka powiedziała " jak Boga kocham ją tu nic nie widzę", ale naciskałam, żeby nas rehabilitant zobaczył, więc dla świętego spokoju nas wysłała, i co na rehabilitant? No faktycznie macie napięta lewą stronę.. Szlag mnie jasny trafił bo dziecko od urodzenia tak ma i pół roku o tym mówiłam, a wszyscy, że ok, że ma czas.. I głupia wieżyłam, wkoncu lekarzem nie jestem.. I gdyby nie żłobek, dalej by mi wciskali, że jest ok, że to "nie uszkodzone, tylko leniwe dziecko" ahh mam nerwy.. To się rozpisałam [emoji16] ale ogólnie jest fajna, uśmiechnięta i nawet ładnie je :)

Kurcze z tymi lekarzami to tak bywa niestety... Ale rehabilitacja pomoże na pewno [emoji846]
A mała już do żłobka? [emoji33] Na długo zostaje?
Ja sobie mojej w żłobki nie wyobrażam [emoji51]

Ooo a Daga takie akrobacje od rana robi [emoji85]
IMG_20200105_101233.jpeg

Kurcze z tymi lekarzami to tak bywa niestety... Ale rehabilitacja pomoże na pewno [emoji846]
A mała już do żłobka? [emoji33] Na długo zostaje?
Ja sobie mojej w żłobki nie wyobrażam [emoji51]

Ooo a Daga takie akrobacje od rana robi [emoji85]Zobacz załącznik 1064463
No nie mogę jaka spryciula :) do żłobka na nie całe 5 godz Maks ma tam jedno karmienie mm a tak to nadal mam ją na piersi, generalnie bez problemu idzie, jest to nowo otwarty u nas żłobek i jest naradzie tylko 8 dzieci i 4 panie także opieka prawie indywidualna ;) trochę się tego bałam ale jestem zadowolona :) moje starsze też chodziły

Dziewczyny chcialam Wam tylko napisac info, ze od wrzesnia weszlo, ze od kazdego przedterminowego splaconego kredytu, pożyczki nalezy sie zwrot prowizji. Zlozylam wnioski i juz z jednego mi przyszlo ponad 6 tysiecy. Nie trzeba juz tego robic przez sąd. Moze sie ktorejs z Was przyda

Ale to dot.tylko splaty przed terminem?

reklama
Do góry