Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale przystojniacha!!! Jaki juz duzy facetCześć dziewczyny czy u którejś po szczepieniu wystąpiło drżenie nóżki ? Igor do tej pory przechodził bezobjawowo szczepienia, a teraz gorączka, marudzi i wczoraj go odkładałam spać a nóżka mu zaczęła drżeć, miał już wtedy zbitą temperaturę czopkiem :/
A to mój już 4,5 msc Igi )Zobacz załącznik 1038266
Jakie spojrzenie [emoji2] jedna mama na wrześniowym wątku też miałam teraz szczepienie i jej synkowi też tak drżała nóżka po szczepieniuCześć dziewczyny czy u którejś po szczepieniu wystąpiło drżenie nóżki ? Igor do tej pory przechodził bezobjawowo szczepienia, a teraz gorączka, marudzi i wczoraj go odkładałam spać a nóżka mu zaczęła drżeć, miał już wtedy zbitą temperaturę czopkiem :/
Ale fajny chłopak z którego czerwca jest? Co do drezenia to nie pomogę, bo u nas tak nie było... U nas po urodzeniu tak ze 3 miesiące, było że rączki i nóżki jej się wzdrygały... Ale przeszło..Cześć dziewczyny czy u którejś po szczepieniu wystąpiło drżenie nóżki ? Igor do tej pory przechodził bezobjawowo szczepienia, a teraz gorączka, marudzi i wczoraj go odkładałam spać a nóżka mu zaczęła drżeć, miał już wtedy zbitą temperaturę czopkiem :/
Mam nadzieję, ale ogólnie to szczepienie przeszedł tragicznie modlę się żeby gorączka nie wróciła bo walczyłam od piątku aż do dziś w nocyAle przystojniacha!!! Jaki juz duzy facet
U nas nie zdarzylo sie drżenie nozki ale Filip mial takie wzdrygniecia głową. Gdzieś mialam filmik z tym ze nie bylo to po szczepieniu bo zdarzalo sie wczesniej ale juz naprawdę dawno nie mielismy. Moze to drzenie to efekt jeszcze nie dojrzałości ukladu nerwowego?
14 czerwca [emoji4] ale to wcześniak z 32 tcAle fajny chłopak z którego czerwca jest? Co do drezenia to nie pomogę, bo u nas tak nie było... U nas po urodzeniu tak ze 3 miesiące, było że rączki i nóżki jej się wzdrygały... Ale przeszło..
Będzie wyrywał laseczki ;p chyba przestanę szczepić ://Jakie spojrzenie [emoji2] jedna mama na wrześniowym wątku też miałam teraz szczepienie i jej synkowi też tak drżała nóżka po szczepieniu