reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Pewnie, że każde dziecko inne. U mnie Tobiasz (starszy) poszedł na chwile dosłownie przed roczkiem, a Tomek (młodszy) poszedł sam mając 8 miesięcy! [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] w wieku 6mscy juz sam stabilnie siedzial! Gadał jak najęty, a starszak dopiero wyraźnie mówił jak skończył 4 lata i poszedł do przedszkola do dzieci. Totalnie inne dzieci.

reklama
My dzisiaj ciocie kończymy dwa miesiące [emoji4] Ada rośnie jak szalona, tydzień temu miała 5650.
W przyszłym tygodniu szczepienia [emoji850]
@paulina1994 Wy z nami dwa miesiące dziś swietujecie? [emoji4]
20190814_163913.jpeg
20190814_123137.jpeg
20190814_091627.jpeg

Hej dziewczyny, my po mini urlopie, tzn ja zwolnienie a mąż urlopowal :-) troszkę u rodziców, troszkę u teściów i tydzień zlecial, wróciliśmy do skracania mebelkow i porządkowania mieszkania,
Dzisiaj jeszcze goście szwagierka z mężem a jutro siostra.
Wyskoczylismu też wczoraj po wózek i padło na anex m/type. Chciałam wózek mały, zgrabny, żeby moje 160cm wzrostu nie wyglądało jakbym jechała z trzy razy większa ode mnie karocą :-)
Pierwszy raz oglądaliśmy wózki i serio cieszę się że nie zamawialisny przez neta bo różnice między nimi kolosalne :-o niektórych nie dało rady prowadzić.
Odbieramy go za dwa tygodnie, gondola, spacerówka i osobno nosidełko/fotelik i jednak z isofixem bo jakoś miałabym stracha wiązać pasami za każdym razem ze coś źle przełoże

Wiem. Kolory oklepane ale matka zakochana w połączeniach biel i szarości, niestety :p

Załączniki

• DSC_0003_85.JPG
    DSC_0003_85.JPG
    703,5 KB · Wyświetleń: 118
  • DSC_0004_75.JPG
    DSC_0004_75.JPG
    661,6 KB · Wyświetleń: 129
Śliczny wózek. Moj tez to biel i szarość :)

My jestesmy nad morzem urlopujemy troszke. Dzieciaki wymeczone l.. Julka zasypia szybciej niz Filip. Pogoda na morze moze i jest ale mlodej spodobal sie basen ktory mamy do dyspozycji i nie potrzeba jej morza :D

Ja nie mogę korzystać z kapieli bo dzien przed wyjazdem zrobilam sobie tatuaż i do pelnego wygojenia nie mogę go moczyc zeby nie nasiakl woda i sie nie rozmyl.

My jestesmy nad morzem urlopujemy troszke. Dzieciaki wymeczone l.. Julka zasypia szybciej niz Filip. Pogoda na morze moze i jest ale mlodej spodobal sie basen ktory mamy do dyspozycji i nie potrzeba jej morza :D

Ja nie mogę korzystać z kapieli bo dzien przed wyjazdem zrobilam sobie tatuaż i do pelnego wygojenia nie mogę go moczyc zeby nie nasiakl woda i sie nie rozmyl.

Pochwal się co dziarałaś!

To miłego wypoczynku:) pochwal się tatuażem i w którym miejscu robiłaś? Bolało? Też mam w planach zrobić i tak już 5 lat robię, ciągle jakieś wymówki i przeszkody

reklama
Do góry