reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
A proszę cię bardzo [emoji173]️
Zobacz załącznik 1011272

Nic się nie zaczęło. Miałam kiepską noc, nie mogłam spać. Co chwilę pobudka, potem problemy z zaśnięciem. Dziś jestem pół żywa. Zgaga mnie męczy do tego :(
Już głośno mówię, że nawet nie chcę by cokolwiek dziś się zaczęło, bo nie mam siły.
Jej świetny [emoji7] moja sis też ma podobny łapacz z kolorami. Też mi się marzy tatuaz,ale zawsze coś wypadało ważniejszego na co przeznaczyć pieniądze.
Współczuję kochana, niech m. Dzisiaj bierze chłopaków na spacer a ty do wyrka odpoczywać i się zdrzemnąć.
Mnie m. Wczoraj wkurzył i mamy ciche dni, do tego Hubert u mojej mamy i już mnie szlak bierze bo nie mam do kogo się odezwać.
@Ann89 @martoosia04 macie insta? Podeślijcie [emoji6]
Ja sobie ostatnio założyłam [emoji6]
ann8912

Co do łapaczy, kupiłam w biedrze wczoraj dla Zuzi nad łóżeczko [emoji2956] wszystkie mi się podobały kurcze.
1566118041625.jpeg
1566118095553.jpeg

Piękne te łapacze. Sama chciałam kupic dla młodej nad łóżeczko ale juz powoli nie mam miejsca nad jej łóżeczkiem na te gadżety [emoji23][emoji23][emoji23]

A co do drzemki to probowalam się kimnac i nijak nie idzie [emoji849][emoji849][emoji849][emoji849] brzuch od czasu do czasu mi sie spina :/ koszmarny dzień. Do tego duszno jakoś :/

Marta sliczny tatuaz. Lapacz chcialam na lopatce ale nie wiem czy sie nie zesram z bólu haha. Gosc ktory mi robil fajny jest.. Smaruje mi czyms reke a ja mowie to zeby mniej bolalo?? A on sie smieje i mowie. Nie zeby mu latwiej bylo i ze co to za tatuaz jak bolec nie bedzie.. Pytal co chwile jak jest czy boli.

Tez was znalazlam na insta :)

reklama
Do góry