reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Pewnie, że każde dziecko inne. U mnie Tobiasz (starszy) poszedł na chwile dosłownie przed roczkiem, a Tomek (młodszy) poszedł sam mając 8 miesięcy! [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] w wieku 6mscy juz sam stabilnie siedzial! Gadał jak najęty, a starszak dopiero wyraźnie mówił jak skończył 4 lata i poszedł do przedszkola do dzieci. Totalnie inne dzieci.

reklama
My dzisiaj ciocie kończymy dwa miesiące [emoji4] Ada rośnie jak szalona, tydzień temu miała 5650.
W przyszłym tygodniu szczepienia [emoji850]
@paulina1994 Wy z nami dwa miesiące dziś swietujecie? [emoji4]
20190814_163913.jpeg
20190814_123137.jpeg
20190814_091627.jpeg

Hej dziewczyny, my po mini urlopie, tzn ja zwolnienie a mąż urlopowal :-) troszkę u rodziców, troszkę u teściów i tydzień zlecial, wróciliśmy do skracania mebelkow i porządkowania mieszkania,
Dzisiaj jeszcze goście szwagierka z mężem a jutro siostra.
Wyskoczylismu też wczoraj po wózek i padło na anex m/type. Chciałam wózek mały, zgrabny, żeby moje 160cm wzrostu nie wyglądało jakbym jechała z trzy razy większa ode mnie karocą :-)
Pierwszy raz oglądaliśmy wózki i serio cieszę się że nie zamawialisny przez neta bo różnice między nimi kolosalne :-o niektórych nie dało rady prowadzić.
Odbieramy go za dwa tygodnie, gondola, spacerówka i osobno nosidełko/fotelik i jednak z isofixem bo jakoś miałabym stracha wiązać pasami za każdym razem ze coś źle przełoże

Wiem. Kolory oklepane ale matka zakochana w połączeniach biel i szarości, niestety :p

Załączniki

• DSC_0003_85.JPG
    DSC_0003_85.JPG
    703,5 KB · Wyświetleń: 120
  • DSC_0004_75.JPG
    DSC_0004_75.JPG
    661,6 KB · Wyświetleń: 130
Śliczny wózek. Moj tez to biel i szarość :)

My jestesmy nad morzem urlopujemy troszke. Dzieciaki wymeczone l.. Julka zasypia szybciej niz Filip. Pogoda na morze moze i jest ale mlodej spodobal sie basen ktory mamy do dyspozycji i nie potrzeba jej morza :D

Ja nie mogę korzystać z kapieli bo dzien przed wyjazdem zrobilam sobie tatuaż i do pelnego wygojenia nie mogę go moczyc zeby nie nasiakl woda i sie nie rozmyl.

My jestesmy nad morzem urlopujemy troszke. Dzieciaki wymeczone l.. Julka zasypia szybciej niz Filip. Pogoda na morze moze i jest ale mlodej spodobal sie basen ktory mamy do dyspozycji i nie potrzeba jej morza :D

Ja nie mogę korzystać z kapieli bo dzien przed wyjazdem zrobilam sobie tatuaż i do pelnego wygojenia nie mogę go moczyc zeby nie nasiakl woda i sie nie rozmyl.

Pochwal się co dziarałaś!

To miłego wypoczynku:) pochwal się tatuażem i w którym miejscu robiłaś? Bolało? Też mam w planach zrobić i tak już 5 lat robię, ciągle jakieś wymówki i przeszkody

reklama
Do góry