reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Ciekawe ile moja pyza. Dwa tyg temu miała 5050 :)
20190730_095332.jpeg
20190720_140504.jpeg
20190726_143808.jpeg

Dziękujemy[emoji4] Malinka jaki masz wózek? Mnie się wydawało, że mam taką dużą gondolę a obawiam się, że mała szybko wyrośnie zanim jeszcze siadzie. Fifi się mieści spokojnie?
Mamy Adamex Barletta niby duza gondola ale jest juz bardzo kiepsko.
Ogólnie szukam juz spacerówki i go na płasko za 2 miesiące pewnie bede musiala przerzucic.

67978445_888439774856879_9053702433317847040_n.jpg

Dziś konćzy Fifi 3 miesiące i zaczyna 4 wow jak to zleciało! :p

Ostatnia edycja:
Gondola na 3 miesiące??? Omg! [emoji33]
Tego nikt nie przewidział ze taki olbrzymek bedzie. Lekarze szacowali.. Ja sis balam ale w duszy poniekad myslalam ze az tak zle nie bedzie.. No 5kg nie mial ale 4.5.. I tez nie spadl duzo a w 1 dobie przybral 100g i te cycowanie tez nam szlo zanim zaczelam miec bole dwunastnicy. A teraz na mm to juz leci jak szatan. Moje dostaje tylko rano odciagniete. Po malu cyc nam sie kończy po tej anginie.

reklama
Hej dziewczyny, dawno się nie odzywałam :-) u nas wszystko okej. Wczoraj byliśmy na wizycie, a dziś już 25+3 o ile dobrze pamiętam. Młody ma już 703 gram, choć wydaje mi się z drobny na jak na ten tydzień.
Będzie Grześ :-)
Od wczoraj jestem na zwolnieniu, lekarz stwierdził że i tak długo biegalam do pracy, szczerze to mogłabym jeszcze ale jakoś po dwóch tygodniach urlopu po prostu nie chciało mi się wracać po uporządkowaniu wszystkich spraw :-)
Urlop chciałam/musiałam wziąć bo akurat w tym roku(my mamy co dwa lata) dostajemy niemałe pieniążki na wakacje więc warto było skorzystać :-)
Siedzę właśnie w przychodni na krzywej cukrowej
IMG_20190731_075600.JPG

Do góry