reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Na bank zleci, bo w lipcu 4-7.07 jedziemy na wakacje, wiec w sumie wtedy nie bedzie sie o niczym innym myślało. A teraz byle do 25.06 kiedy mamy trzecie prenatalne. Jakoś wytrzymam :)
Zazdroszczę, ja z tymi moimi rewelacjami ciążowymi nie ruszam się nigdzie, może ostatecznie na weekend gdzieś, ale to jeszcze zapytam gina co myśli na ten temat

Macie jakiś sposób na wyluzowanie? Bo już nawet płakać mi się nie chce, za to chętnie bym się znieczuliła. Nienawidzę lekarzy, przychodni, szpitali i całego tego bałaganu. Dowiedziałam się od jednej lekarki, że moja ciąża, która przebiega dobrze jest patologiczna. I nawet nie chodzi o cukier, bo jej zdaniem gorsze jest to, że jestem gruba. Jakby grube nie miały prawa mieć zdrowej ciąży. Ciśnienie przy tabsach w normie, tarczycą ogarnięta, z cukrami walczę i bywa różnie, a ona mnie do szpitala pcha, zamiast dać insulinę i kazać kontrolować. Bo jestem gruba. Jeszcze rozumiem gdybym puchła albo coś nie tak z dzieckiem, ale wszystko jest ok, nic nie boli chyba że po dużym stresie. No nie ogarniam, mam dość wszystkiego

Co za bezczelne babsko [emoji33]

reklama
Całkiem ok :) młoda dziś zupełnie nieodkladalna i non stop przy cycu, ja jakoś chyba całkiem niezle się odnajduje w nowej rzeczywistości. Czekam z niecierpliwością na jutrzejszy obchod, może powiedzą czy w czwartek wyjdziemy... Ja już strasznie chce do domu, nie cierpię szpitali a jeszcze jest tak gorąco... [emoji58]
No i tęsknię strasznie za starszakiem [emoji37] a tak się bałam że on będzie przeżywał ze mnie nie ma a tu się okazuje że nawet o mnie nie zapytał... Więc jest mi przykro trochę no i to tylko bardziej nakręca mnie żeby wyjść jak najszybciej [emoji120]

IMG_20190604_150609.jpeg

Do góry