reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Ja urodzilam z terminu z Om w 35 tc. Nogi jak patyczki, nie całe 2.5kg. Syerydow na płuca nie nie dostałam - nie było czasu
A Maja zdrowa i wydolna oddechowo [emoji7] bez żadnych komplikacji [emoji7]
Rany, zbliżam się do tego tygodnia [emoji54] strasznie boje się że coś pójdzie nie tak [emoji20] ostatnio oglądałam filmiki na YT by zobaczyć jak taki maluszek jest maleńki i akurat trafiłam na filmik o chłopcu urodzonym w 24tc i teraz jest zdrowym chłopcem. Uryczalam się jak głupia ale trochę mnie to podniosło na duchu. Chociaż wiem ,ze nie zawsze.tak jest. Ehh chciałabym już być w 32-34tc...
received_538525379901385.jpeg
IMG_20180804_071146.jpeg

reklama
Ja też strasznie boję się przedwczesnego porodu. Nigdy mi się to nie zdarzyło, ale kto to wie jak będzie w trzeciej. Ogranizm nie taki młody.

Ja miałam Aleksa wstrzymanego w 35tc. Urodził się w 40 z seledynowymi wodami jak przenoszony. Maja 35 tc. Mój ginekolog mówi że na 99%z trzecim też tak będzie. Bo to nie przypadek
Ja też strasznie boję się przedwczesnego porodu. Nigdy mi się to nie zdarzyło, ale kto to wie jak będzie w trzeciej. Ogranizm nie taki młody.

Ja też się tego strasznie bałam.... Teraz już w sumie bezpieczny tydzień mam ale wolę żeby młoda jak najdłużej siedziała...

Właśnie na innym forum ostatnio koleżanka urodziła wczesniaka bo łożysko się odkleilo... W 26+2tc..

Rilla nie mów tak. Ja jestem bardzo pechowa, do tego wielką gapa, której wszystko wylatuje z rąk ;)
Jestem w piątej ciąży, mam jednego synka. Też się się o wszystko obwiniałam, że co że.mnie za kobieta, że w kolejną ciążę nie mogę zajść, że mój syn przeze mnie jest jedynakiem. Też miałam 2 CC. Nie udało mi się karmić kp. Ale przystooiwalam z takim myśleniem bo sama siebie bardziej dołowałam i zauważyłam że często jak myślisz o sobie źle to inni to podłapują.

Tak więc kochana jesteśmy wspaniałymi kobietami i matkami. Kochankami i żonami oczywiście też [emoji6] zobacz na nasze dzieci, jakie łobuzy kochane. O gdyby nie my to ci nasi faceci zginęliby jak antki w malinach [emoji23]

Matko Maja jaka malutka!!! [emoji33][emoji33][emoji33] dopiero jak widzi się te dzieci w „standardowych” ubraniach to szok jakie tycie.

Ja dopiero daje małej swiatlo zielone od 15.08 - to będzie 38tc - prędzej zakaz. [emoji23][emoji23]

@Kaamilaaa jak przygotowania? Czujesz, że to może zadziać się w każdej chwili czy jeszcze luz pełen?

reklama
Do góry