reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Ja urodzilam z terminu z Om w 35 tc. Nogi jak patyczki, nie całe 2.5kg. Syerydow na płuca nie nie dostałam - nie było czasu
A Maja zdrowa i wydolna oddechowo [emoji7] bez żadnych komplikacji [emoji7]
Rany, zbliżam się do tego tygodnia [emoji54] strasznie boje się że coś pójdzie nie tak [emoji20] ostatnio oglądałam filmiki na YT by zobaczyć jak taki maluszek jest maleńki i akurat trafiłam na filmik o chłopcu urodzonym w 24tc i teraz jest zdrowym chłopcem. Uryczalam się jak głupia ale trochę mnie to podniosło na duchu. Chociaż wiem ,ze nie zawsze.tak jest. Ehh chciałabym już być w 32-34tc...
received_538525379901385.jpeg
IMG_20180804_071146.jpeg

reklama
Ja też strasznie boję się przedwczesnego porodu. Nigdy mi się to nie zdarzyło, ale kto to wie jak będzie w trzeciej. Ogranizm nie taki młody.

Ja miałam Aleksa wstrzymanego w 35tc. Urodził się w 40 z seledynowymi wodami jak przenoszony. Maja 35 tc. Mój ginekolog mówi że na 99%z trzecim też tak będzie. Bo to nie przypadek
Ja też strasznie boję się przedwczesnego porodu. Nigdy mi się to nie zdarzyło, ale kto to wie jak będzie w trzeciej. Ogranizm nie taki młody.

Ja też się tego strasznie bałam.... Teraz już w sumie bezpieczny tydzień mam ale wolę żeby młoda jak najdłużej siedziała...

Właśnie na innym forum ostatnio koleżanka urodziła wczesniaka bo łożysko się odkleilo... W 26+2tc..

Rilla nie mów tak. Ja jestem bardzo pechowa, do tego wielką gapa, której wszystko wylatuje z rąk ;)
Jestem w piątej ciąży, mam jednego synka. Też się się o wszystko obwiniałam, że co że.mnie za kobieta, że w kolejną ciążę nie mogę zajść, że mój syn przeze mnie jest jedynakiem. Też miałam 2 CC. Nie udało mi się karmić kp. Ale przystooiwalam z takim myśleniem bo sama siebie bardziej dołowałam i zauważyłam że często jak myślisz o sobie źle to inni to podłapują.

Tak więc kochana jesteśmy wspaniałymi kobietami i matkami. Kochankami i żonami oczywiście też [emoji6] zobacz na nasze dzieci, jakie łobuzy kochane. O gdyby nie my to ci nasi faceci zginęliby jak antki w malinach [emoji23]

Matko Maja jaka malutka!!! [emoji33][emoji33][emoji33] dopiero jak widzi się te dzieci w „standardowych” ubraniach to szok jakie tycie.

Ja dopiero daje małej swiatlo zielone od 15.08 - to będzie 38tc - prędzej zakaz. [emoji23][emoji23]

@Kaamilaaa jak przygotowania? Czujesz, że to może zadziać się w każdej chwili czy jeszcze luz pełen?

reklama
Do góry