reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
To jeszcze ja dorzucę jakie spanie właśnie jest u nas [emoji23] mój 12-sto dniowy cud [emoji173]
IMG-20190512-WA0014.jpeg

To jeszcze ja dorzucę jakie spanie właśnie jest u nas [emoji23] mój 12-sto dniowy cud [emoji173]Zobacz załącznik 971773
[emoji7][emoji7]
Spi tylko na dworze
[emoji7][emoji7]
Dziewczyny, macie ochraniacze na szczebelki do łóżeczka? Skąd?
Ja nie planuje żadnego ochraniacza. Jak dla mnie zbędny jest no i w łóżeczku to tylko materac i przescieradelko.

Jeju piękne dzieciaczki [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

Dziewczyny ale wy jesteście [emoji6] a tu tak daleko jeszcze do sierpnia/września a chcialoby się już przytulić i wycałować swoje hehe.

@Misty29 jak tam kochana się czujesz? Jak maleństwo?

Martoosia ja nic nie mam, przeglądam te strony i te rzeczy co mi się podobają kosztują tyle że mój portfel wyje w torebce już za wczasu i nie mogę się zdecydować [emoji23][emoji23]

Jeszcze nigdy nie spala tyle co dzisiaj. Moze przez to przeziębienie. Lezy w lozeczku i sie patrzy. Ciekawe co bedzie w nocy i jutro

Jeju piękne dzieciaczki [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

Dziewczyny ale wy jesteście [emoji6] a tu tak daleko jeszcze do sierpnia/września a chcialoby się już przytulić i wycałować swoje hehe.

@Misty29 jak tam kochana się czujesz? Jak maleństwo?

Martoosia ja nic nie mam, przeglądam te strony i te rzeczy co mi się podobają kosztują tyle że mój portfel wyje w torebce już za wczasu i nie mogę się zdecydować [emoji23][emoji23]
Ja to jeszcze w dwupaku pewnie przez najbliższe dwa miesiące :) jutro mam wizytę więc zobaczę co tam u synka słychać bo dawno go nie widziałam. W środę trzecie prenatalne więc się napatrzę w tym tygodniu :)

reklama
Z jednej strony jeszcze tak daleko (109 dni do tp) ale w sumie to i dobrze. Mamy dużo czasu na wyprawkę jeszcze ;) my w lipcu jeszcze jedziemy nad morze na weekend, więc chyba w czerwcu będziemy żyć nie dość, że zakończeniem roku szkolnego starszaka, to tym wyjazdem. Jak wrócimy, to pozostanie już tylko pranie ubranek i pakowanie torby do szpitala. [emoji23]

Do góry