reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
To jeszcze ja dorzucę jakie spanie właśnie jest u nas [emoji23] mój 12-sto dniowy cud [emoji173]
IMG-20190512-WA0014.jpeg

To jeszcze ja dorzucę jakie spanie właśnie jest u nas [emoji23] mój 12-sto dniowy cud [emoji173]Zobacz załącznik 971773
[emoji7][emoji7]
Spi tylko na dworze
[emoji7][emoji7]
Dziewczyny, macie ochraniacze na szczebelki do łóżeczka? Skąd?
Ja nie planuje żadnego ochraniacza. Jak dla mnie zbędny jest no i w łóżeczku to tylko materac i przescieradelko.

Jeju piękne dzieciaczki [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

Dziewczyny ale wy jesteście [emoji6] a tu tak daleko jeszcze do sierpnia/września a chcialoby się już przytulić i wycałować swoje hehe.

@Misty29 jak tam kochana się czujesz? Jak maleństwo?

Martoosia ja nic nie mam, przeglądam te strony i te rzeczy co mi się podobają kosztują tyle że mój portfel wyje w torebce już za wczasu i nie mogę się zdecydować [emoji23][emoji23]

Jeszcze nigdy nie spala tyle co dzisiaj. Moze przez to przeziębienie. Lezy w lozeczku i sie patrzy. Ciekawe co bedzie w nocy i jutro

Jeju piękne dzieciaczki [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

Dziewczyny ale wy jesteście [emoji6] a tu tak daleko jeszcze do sierpnia/września a chcialoby się już przytulić i wycałować swoje hehe.

@Misty29 jak tam kochana się czujesz? Jak maleństwo?

Martoosia ja nic nie mam, przeglądam te strony i te rzeczy co mi się podobają kosztują tyle że mój portfel wyje w torebce już za wczasu i nie mogę się zdecydować [emoji23][emoji23]
Ja to jeszcze w dwupaku pewnie przez najbliższe dwa miesiące :) jutro mam wizytę więc zobaczę co tam u synka słychać bo dawno go nie widziałam. W środę trzecie prenatalne więc się napatrzę w tym tygodniu :)

reklama
Z jednej strony jeszcze tak daleko (109 dni do tp) ale w sumie to i dobrze. Mamy dużo czasu na wyprawkę jeszcze ;) my w lipcu jeszcze jedziemy nad morze na weekend, więc chyba w czerwcu będziemy żyć nie dość, że zakończeniem roku szkolnego starszaka, to tym wyjazdem. Jak wrócimy, to pozostanie już tylko pranie ubranek i pakowanie torby do szpitala. [emoji23]

Do góry