reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Fenistil? A mała miała jakaś wysypkę? Bo z tego co kojarzę to raczej na wysypkę i alergie? I nasivin też dla starszych a nie a takich niemowląt [emoji85]
A tak wogole to jak 12tc się pytam jak przed chwilą rodzilaś ???? [emoji23]

Liczba, nie pocieszę cię, teraz tak będzie to wyglądało [emoji6] zamartwianie się o dziecko, tyle ze z czasem nauczysz się przy czym bardziej panikować ;)
Wydaje mi się że to na wypadek jakby katar był sienny, nie miała wysypki, ale ja też byłam zakatarzona, mnie przeszło, ona ciągle ma wciąż leciutki, bo u niej to nie widać na pierwszy rzut oka. Na razie mamy skończone 8 tygodni, planuje dotrwać z dokarmianiem do 12, sama nie wiem kiedy to zleciało. Dziś ciotka zajęła się Zośka, fajnie było pójść do kina, ale od połowy filmu tęskniłam za dzieckiem :rolleyes:
ani się obejrzysz a przelecą wakacje i też dostaniesz swojego bobasa w ramiona ❤️

reklama
Na którego sierpnia dokładnie masz termin?
Jak pytałam to wybacz ale ostatnio przez tyle rzeczy na głowie o czymś pamiętam a za chwilę czarna dziura w głowie. :(
Z jednej strony jeszcze tak daleko (109 dni do tp) ale w sumie to i dobrze. Mamy dużo czasu na wyprawkę jeszcze ;) my w lipcu jeszcze jedziemy nad morze na weekend, więc chyba w czerwcu będziemy żyć nie dość, że zakończeniem roku szkolnego starszaka, to tym wyjazdem. Jak wrócimy, to pozostanie już tylko pranie ubranek i pakowanie torby do szpitala. [emoji23]

Miałam ten sam termin z Majka [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] chyba Ci faktycznie oddałam nasze różowe fluidy [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Tzn termin z om na 29 był[emoji23] bo z wieku ciąży 21 [emoji23][emoji23]
Na 29.08 - moje urodziny [emoji23]
Albo bede opijać na porodówce albo bede wywoływać córkę na świat [emoji23]

Ja to jeszcze w dwupaku pewnie przez najbliższe dwa miesiące :) jutro mam wizytę więc zobaczę co tam u synka słychać bo dawno go nie widziałam. W środę trzecie prenatalne więc się napatrzę w tym tygodniu :)
Daj znać po wizycie [emoji6]

Natasza źle doczytałam z tymi tygodniami hehe. To chyba wasze pierwsze takie dłuższe wyjście bez małej?
Nie miałam pojęcia że nasivin i fenistil można u taki małych dzieci [emoji848]

Martoosia Kurcze, ja się boję tak daleko jechać (chociaż od was to bliżej).
Widziałam na FB że twoi synowie to też fani robloxa [emoji23] dzisiaj mój syn powiedział żebym mu War od tanks zainstalowała [emoji85]

Daj znać po wizycie [emoji6]

Natasza źle doczytałam z tymi tygodniami hehe. To chyba wasze pierwsze takie dłuższe wyjście bez małej?
Nie miałam pojęcia że nasivin i fenistil można u taki małych dzieci [emoji848]

Martoosia Kurcze, ja się boję tak daleko jechać (chociaż od was to bliżej).
Widziałam na FB że twoi synowie to też fani robloxa [emoji23] dzisiaj mój syn powiedział żebym mu War od tanks zainstalowała [emoji85]

Minecraft, Roblox i inne takie „chłopięce” gry [emoji849][emoji849][emoji849] ja ich nie kumam w ogole, ale jeśli to da mi chwile spokoju od ich kłótni to niech grają [emoji23]

@KatiNails ja mam z OM wlasnie 29.08 a z usg waha sie termin miedzy 2-4.09 nawet.

U nas różnica była 8 dni i potwierdzona tą beta w 21dc i potem usg też okazywało na te 8 dni wcześniej.
Ale om termin ten sam [emoji23]i gdyby nie to że mam kota Toske! To Majka też miałaby na imię Tosia [emoji23]
Minecraft, Roblox i inne takie „chłopięce” gry [emoji849][emoji849][emoji849] ja ich nie kumam w ogole, ale jeśli to da mi chwile spokoju od ich kłótni to niech grają [emoji23]

@KatiNails ja mam z OM wlasnie 29.08 a z usg waha sie termin miedzy 2-4.09 nawet.

Jak patrzę na te zdjęcia to już się nie mogę doczekać mojej panny. A tu jeszcze miesiąc, chociaż z USG 30.05 [emoji33]

reklama
Do góry