reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Jakby bylo samopoczucie rak jak dzis to nie mam nic przeciwko. Nawet nie czuje stresu przedporodowego jeszcze. Wiec cos czuje ze ten moj porod jeszcze daleko.

Ja pomimo regularnych skurczy też nie stresowałam się w ogole. Lepiej się nie denerwować, bo wszystko stanie i tyle z akcji.

Trzymam mimo to kciuki by lekarz coś rozruszał może. Chociaż niech usg zrobi by podejrzeć wagę Filipa czy coś...

Ja pomimo regularnych skurczy też nie stresowałam się w ogole. Lepiej się nie denerwować, bo wszystko stanie i tyle z akcji.

Trzymam mimo to kciuki by lekarz coś rozruszał może. Chociaż niech usg zrobi by podejrzeć wagę Filipa czy coś...
No wlasnie na tym mi zależy a on mi ostatnio powiedzial ze najwazniejsze dla nas jest badanie ginekologiczne.. I to mnie zmartwilo bo o ile na dole postepow nie ma to warto zobaczyc stan lozyska i wage malucha..

@Ann_ kciuki [emoji110]

@Maliina [emoji110][emoji110]

Ja dziś mam dzien sprzątania i mnóstwa energii [emoji41]

No i zaczęłam 34tc [emoji7]
IMG_20190417_125807.jpeg

reklama
Do góry