reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Moi w nocy regularne pobudki co 3-4h na cyca to może córka choć da pospać [emoji23][emoji23][emoji23]
U nas też co 3h jak w zegarku butla z mlekiem. Wogole dopiero w wieku 4lat zaczął przesypiac nocki bez żadnej pobudki Bo zęby , bo pić, bo tu koszmar, a tu przytulanka zginęła. Boje się że znów będzie powtórka z rozrywki [emoji23]
Z drugiej strony byle nie było gorzej heh

reklama
Wybacz @Maliina ale ja codziennie tu zaglądam i czekam na wieści ;* jak się czujesz?
Nic sie nie dzieje
Dzien jak codzień. Dzis przed 6 rece mnie wybudzily ale nic pozatym. Mysle ze do swiat nie urodze i dotrwam terminu. Jutro znow ktg i badanie ginekologiczne.. Niby jade z walizka w aucie ale nie czuje zeby sie cos zmieniło.

@Maliina o której masz to ktg? Może coś jednak się zmieniło. A masz jakieś przeczucia? Coś tam na dole w szynce czujesz, że się zmienia?
Jade po 12.. Lekarz prosil popołudniu ale M ma drugie zmiany i nie pasuje mi inaczej..
Czy sie cos zmieniło.. Chyba nie.. Mam. Jakies dziwne uczucie w pochwie.. Chyba spojenie znow boli ale od 2 dni chodze na spacery po 2km i do mamy wchodze na 4 pietro wiec to może być efekt tego forsowania.

Jade po 12.. Lekarz prosil popołudniu ale M ma drugie zmiany i nie pasuje mi inaczej..
Czy sie cos zmieniło.. Chyba nie.. Mam. Jakies dziwne uczucie w pochwie.. Chyba spojenie znow boli ale od 2 dni chodze na spacery po 2km i do mamy wchodze na 4 pietro wiec to może być efekt tego forsowania.
Ja też tu zaglądam z myślą, że zobaczę Fifiego już po za maminym brzuszkiem :)) trzymam dalej kciuki :*

Powodzenia! Współczuję tego czekania, ale coś czuje, że to już niebawem[emoji4]

reklama
Ja sie dziewczyny nie nastawiam. Bo ja czuje ze nic z tego. Juz mam w nosie. Przezyje jakos do swiat. Dzis np poranek super.. Zero bolu rak.. A po swietach niech sie dzieje co chce.

Do góry