Ann_
Fanka BB :)
U mnie tak samo. Do samego końca.Mój ginekologicznie + usg na każdej wizycie!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie tak samo. Do samego końca.Mój ginekologicznie + usg na każdej wizycie!
Wiesz co nie mam zalu.. Ja naprawdę niczego nowego nie czuje wiec zal byloby sie rozbierac.. Jedyne co mógłby dla mnie zrobic to usg.. Bez sensu gmerac tam. Co 2-3 dni jak sie nic nie wydarza. Zebym uskarzala sie na jakies bole na pewno by mnie zbadal ginekologicznie.Nie wyobrażam sobie takiego traktowania... No żal mu było cie wziąć na 5 min na fotel... szkoda słów juz :/
Seks nie pomaga to co jego 2 marne palce.Wlasnie teraz gmeranie moglo by pom9c
Seks nie pomaga to co jego 2 marne palce.
Tzn co mam wykorzystac? Seks jest.. Orgazm jest.. Po wszystkim nie wstaje od razu bo czytalam ze nasienie musi troche pobyć w srodku zeby ta oksytocyne uwolnic.. Do tej pory lekarz mnie badal palpacyjnie w poniedzialek ostatni raz.. I bolal mnie po tym brzuch ale nic nie zmienilo się jeszcze.. Uzylam oleju rycynowego, herbatke okropna pije.. Jedynie pilki nie mam ale u nas nigdzie nie kupie.. Musialabym z internetow ale to juz nim dojdzie...Mallina jak odpowiednio by to zrobil to by pomoglo. Rozumiem że jesteś zdenerwowwna i rozgoryczona, ale dziewczyny tutaj dużo dobrych rad dają może warto bylo by to wykorzystac