reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Nie wyobrażam sobie takiego traktowania... No żal mu było cie wziąć na 5 min na fotel... szkoda słów juz :/
Wiesz co nie mam zalu.. Ja naprawdę niczego nowego nie czuje wiec zal byloby sie rozbierac.. Jedyne co mógłby dla mnie zrobic to usg.. Bez sensu gmerac tam. Co 2-3 dni jak sie nic nie wydarza. Zebym uskarzala sie na jakies bole na pewno by mnie zbadal ginekologicznie.

Mallina jak odpowiednio by to zrobil to by pomoglo. Rozumiem że jesteś zdenerwowwna i rozgoryczona, ale dziewczyny tutaj dużo dobrych rad dają może warto bylo by to wykorzystac

Mallina jak odpowiednio by to zrobil to by pomoglo. Rozumiem że jesteś zdenerwowwna i rozgoryczona, ale dziewczyny tutaj dużo dobrych rad dają może warto bylo by to wykorzystac
Tzn co mam wykorzystac? Seks jest.. Orgazm jest.. Po wszystkim nie wstaje od razu bo czytalam ze nasienie musi troche pobyć w srodku zeby ta oksytocyne uwolnic.. Do tej pory lekarz mnie badal palpacyjnie w poniedzialek ostatni raz.. I bolal mnie po tym brzuch ale nic nie zmienilo się jeszcze.. Uzylam oleju rycynowego, herbatke okropna pije.. Jedynie pilki nie mam ale u nas nigdzie nie kupie.. Musialabym z internetow ale to juz nim dojdzie...

reklama
Maliina co do tego oleju to ja bym spróbowała jeszcze raz ale jak już będziesz miała jakieś rozwarcie chociaż na opuszek i będziesz w terminie. Może pomóc wtedy.

Ja po badaniach porodu jeszcze nie widać, wbrew temu co mi się wydawalo szyjka nadal trzyma. Wody, łożysko, przeplywy okej. Po,iar wykazal, ze wazy ok 2750 co sie nie zgadza bo2 tyg temu bylo 2900, takze gdzies lekarz popelnil blad. Dzis lub 2 tygodnie temu. Niestety nie mieryzl ponownie. Wiec nie mam nic konkretnego dotyczacego wagi malej. Malutka ma dużo miejsca, ale na ktg spała i miała ciągle równy idealny puls. Ledwo jeden, marny skurcz na 50% sie zapisal. Kulamy sie dalej wizyta kolejna w 39+1 dokładnie 2 mają.

Do góry