reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

No i ktg takie jak w poniedzialek.. Zero widoku na poród.

Załączniki

• IMG_20190418_131209.jpg
    IMG_20190418_131209.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 65
reklama
Ja po wizycie u lekarza kuknal tylko na ktg. Mam przyjść w sobote znow na ktg. Chyba ze cos szybciej sie urodzi. Jesli dotrwam poniedziałku to w poniedziałek mnie zbada ginekologicznie.

Ja po wizycie u lekarza kuknal tylko na ktg. Mam przyjść w sobote znow na ktg. Chyba ze cos szybciej sie urodzi. Jesli dotrwam poniedziałku to w poniedziałek mnie zbada ginekologicznie.

Szkoda, ze Ci usg nie robi. U mnie bylo na kazdej wizycie i ginekologicznie tez. A na ktg taki sam zapis ani pol skurczu, a brzuch mi rozsadzalo z bolu.

Wiecie co to sa takie pecherzyki na ustach u dziecka jakby z woda. Wyczytalam, ze to ssawka. Widziala ktoras z Was takie cos ?

Szkoda, ze Ci usg nie robi. U mnie bylo na kazdej wizycie i ginekologicznie tez. A na ktg taki sam zapis ani pol skurczu, a brzuch mi rozsadzalo z bolu.
Bo w szpitalu na oddziale inaczej. Jak przyjmowal mnie w przychodni to usg bylo zawsze a badanie co druga wizyte. Ale on widzac ktg w sumie sie nie dziwie ze ginekologicznie nie badal.. Bo pytal czy sie cos dzialo a nic sie nie dzieje.. Wiec co go bede czarowac. Ale usg dla spokoju mógłby zrobic.

reklama
Do góry