reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Czyli jednak ciężarne też kontrolują [emoji14] a masz chodzące czy leżące ? Ty z Poznania jesteś prawda ? Poznań wydał decyzję o wzmożonych kontrolach, a że Kalisz i Ostrów też pod Poznań to u nas to samo...
O której u ciebie byli? Pół biedy rano haha bo i tak w łóżku zazwyczaj [emoji14]
Ja jestem blizej Gorzowa i naleze pod Gorzowski zus a kontrola pewnie byla z oddzialu w moim mieście.
Byli jakos przed 10 bo Julka jeszcze szykowala sie do szkoly.

reklama
Też się Martusia dziwię z drugiej strony te szczuplutkie dziewczyny które są w kolejnej ciąży może faktycznie już czują [emoji848] przecież tam co drugA to prawie Chodakowska [emoji13]
Ja w każdej ciąży miałam łożysko z tylu, teraz też i poczułam pierwsze ruchy wlasnie kolo 14-15 tc ale to byl takie wlasnie bardziej jakby n0banka pękała. No i bardzo nie regularnie, dopiero kolo 18-20 stały się regularne jak maluszek większy był.

Ja to w szoku jestem jak można mieć wagę na minusie w ciąży [emoji54] ja w każdej ok 12kg

Ja z pierwszym 16 kg, z drugim jakies 12kg a teraz 4 :( zawsze startuje z niedowagi, z pierwszym zaszlam wazac 40 kg, z drugim 44kg (przy obydwu skonczylam na 56kg) teraz z 43kg i mam tylko 47 obecnie... nie wiem czy nawet do 50 dojdzie tym razem. A wolalabym duzo przytyc bo moja niedowaga to moja zmora od lat.

Nie trzymam diety. Wymioty zrobily swoje. Ale tez lekarz mowil, ze grubsze kobiety mniej tyja niz te szczuple.

haha ja też mam nadwagę :) ostatnio się podłamałam bo ważę więcej niż moja koleżanka z bliźniakami w 32tc ciąży ;)

reklama
Dziewczyny przestańcie ciaża to nie czas na myślenie o wadze. Faktycznie wszystko z głową, ale przyjemnoścu też nam się trochę należy. Ja chce wrocić do wagi 58 przy 165

Do góry