Ann89
Fanka BB :)
Czyli da się tak wcześnie czuc[emoji3] jej ja nie pamiętam jak tony mnie było z ruchami. W pierwszej ciąży chyba dopiero po 20tc czułam może nawet później bo łożysko miałam przodujące no wiadomo dama nie wiesz czy To to to [emoji6] w drugiej chyba tak ok 17tc właśnie najpierw takie delikatne muśnięcia a potem już kopniaczki
Powiem wam ze zaluje ze się wczoraj nie zapytałam o płeć chociaż na pewno to za wcześnie jest ale był taki fajny widok na malucha od góry a dziecię rozkraczone heh
Dzisiaj jedziemy zawieźć syna do babci na ostatnie dni ferii. Już nie mogę się doczekać tego przedszkola że względu na niego. Akurat tu w bloku nie ma dzieci u nas, na placach zabaw też nie ma nikogo i młody nudzi się jak mops.
Ja w tej ciazy poczulam w okolo 18 tyg dopiero. Z pierwszym synem w 20 a z drugim w 14.
Powiem wam ze zaluje ze się wczoraj nie zapytałam o płeć chociaż na pewno to za wcześnie jest ale był taki fajny widok na malucha od góry a dziecię rozkraczone heh
Dzisiaj jedziemy zawieźć syna do babci na ostatnie dni ferii. Już nie mogę się doczekać tego przedszkola że względu na niego. Akurat tu w bloku nie ma dzieci u nas, na placach zabaw też nie ma nikogo i młody nudzi się jak mops.
Ostatnia edycja: