reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Ja tez wychodzę z założenia, że ciąża to stan o myśleniu głownie o dziecku. Pamietam, że po drugiej ciąży, mocno sie zawzielam i mocno schudłam. Codziennie ćwiczyłam, odstawiłam słodycze. Byłam mega zadowolona. Wiem, ze jak bede chciała, to i teraz sie postaram.

reklama
Ja przytyłam w poprzedniej ciąży 12 kg. Teraz w 19 tygodniu mam +4 kg. Ciekawe z jaką wagą skończę. Wtedy przed ciąża byłam 10 kilo cięższa niż teraz, ale po porodzie szybko poszło i to z nawiązką.

Hejka :) ja po wizycie :) brzdąc waży 153 gramy, nie wiem ile mierzy bo lekarz stwierdził, że teraz już będzie go ważył ;) tak, tak moje przeczucia o różu muszą odejść w niepamięć ;)
Znowu się uspokoiłam na tydzień ;) no i zaczynamy odpoczywać bo mam zwolnienie :)

Hejka :) ja po wizycie :) brzdąc waży 153 gramy, nie wiem ile mierzy bo lekarz stwierdził, że teraz już będzie go ważył ;) tak, tak moje przeczucia o różu muszą odejść w niepamięć ;)
Znowu się uspokoiłam na tydzień ;) no i zaczynamy odpoczywać bo mam zwolnienie :)
Paulina gratuluję! Czyli synek będzie tak? Cudownie [emoji173]

Maliina jutro o której wizyta? Zaciskam kciuki, powodzenia.

Jestem w szoku jak one mogą czuć ruchy skoro nie wszystkie sierpniówki czują. Dopiero zaczynaja. Ja czekam tez na pierwsze bulgotanie a zaczynamy dziś 14tc i nie spodziewam sie wcześniej niż za ok miesiąc kiedy maluch bedzie miał juz wiecej niż 10 cm
Ja pierwsze ruchy z Mają zaczęłam czuć koło 12tc. Z Aleksem jakoś 16 tc był.

Jestem w szoku jak one mogą czuć ruchy skoro nie wszystkie sierpniówki czują. Dopiero zaczynaja. Ja czekam tez na pierwsze bulgotanie a zaczynamy dziś 14tc i nie spodziewam sie wcześniej niż za ok miesiąc kiedy maluch bedzie miał juz wiecej niż 10 cm
Boże kolejne sierpniowki. A dopiero co ja byłam na sierpniowkach. Tzn nadal jestem ale nasze bable już takie spore [emoji33] kiedy to zleciało

reklama
Do góry