reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Ja tez wychodzę z założenia, że ciąża to stan o myśleniu głownie o dziecku. Pamietam, że po drugiej ciąży, mocno sie zawzielam i mocno schudłam. Codziennie ćwiczyłam, odstawiłam słodycze. Byłam mega zadowolona. Wiem, ze jak bede chciała, to i teraz sie postaram.

reklama
Ja przytyłam w poprzedniej ciąży 12 kg. Teraz w 19 tygodniu mam +4 kg. Ciekawe z jaką wagą skończę. Wtedy przed ciąża byłam 10 kilo cięższa niż teraz, ale po porodzie szybko poszło i to z nawiązką.

Hejka :) ja po wizycie :) brzdąc waży 153 gramy, nie wiem ile mierzy bo lekarz stwierdził, że teraz już będzie go ważył ;) tak, tak moje przeczucia o różu muszą odejść w niepamięć ;)
Znowu się uspokoiłam na tydzień ;) no i zaczynamy odpoczywać bo mam zwolnienie :)

Hejka :) ja po wizycie :) brzdąc waży 153 gramy, nie wiem ile mierzy bo lekarz stwierdził, że teraz już będzie go ważył ;) tak, tak moje przeczucia o różu muszą odejść w niepamięć ;)
Znowu się uspokoiłam na tydzień ;) no i zaczynamy odpoczywać bo mam zwolnienie :)
Paulina gratuluję! Czyli synek będzie tak? Cudownie [emoji173]

Maliina jutro o której wizyta? Zaciskam kciuki, powodzenia.

Jestem w szoku jak one mogą czuć ruchy skoro nie wszystkie sierpniówki czują. Dopiero zaczynaja. Ja czekam tez na pierwsze bulgotanie a zaczynamy dziś 14tc i nie spodziewam sie wcześniej niż za ok miesiąc kiedy maluch bedzie miał juz wiecej niż 10 cm
Ja pierwsze ruchy z Mają zaczęłam czuć koło 12tc. Z Aleksem jakoś 16 tc był.

Jestem w szoku jak one mogą czuć ruchy skoro nie wszystkie sierpniówki czują. Dopiero zaczynaja. Ja czekam tez na pierwsze bulgotanie a zaczynamy dziś 14tc i nie spodziewam sie wcześniej niż za ok miesiąc kiedy maluch bedzie miał juz wiecej niż 10 cm
Boże kolejne sierpniowki. A dopiero co ja byłam na sierpniowkach. Tzn nadal jestem ale nasze bable już takie spore [emoji33] kiedy to zleciało

reklama
Do góry