Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja zaczynałam ciąże z Mają od 52 kg. W tym momencie waga się waha i jest 50-51 kg. Przy 158 cm wzrostu.Dziewczyny przestańcie ciaża to nie czas na myślenie o wadze. Faktycznie wszystko z głową, ale przyjemnoścu też nam się trochę należy. Ja chce wrocić do wagi 58 przy 165
Oj tam ja w drugą ciążę zaszłam pół roku po CC [emoji6]Ja dziś śluz płodny i tak mnie jajnik boli, że gwiazdki widzę. Chyba pierwsza owu po porodzie. Więc pewnie za 2 tyg po 7 miesiącach po porodzie przyjdzie @.
Szkoda ze już starać się nie możemy [emoji23][emoji23]
Oj tam ja w drugą ciążę zaszłam pół roku po CC [emoji6]
Ale w sumie nie polecam tak szybko
U mnie teraz była różnica dokładnie 4 lat i 8 dni.Oj to faktycznie. U mnie też trzecie CC ale już różnica 6lat jest, w wrześniu 6,5 będzie więc już spokojnie chyba mogę rodzic
O 16.00Paulina gratuluję! Czyli synek będzie tak? Cudownie [emoji173]
Maliina jutro o której wizyta? Zaciskam kciuki, powodzenia.
Paulina gratuluję i oby tak dalej. Masz jakąś fotkę synka?Hejka ja po wizycie brzdąc waży 153 gramy, nie wiem ile mierzy bo lekarz stwierdził, że teraz już będzie go ważył tak, tak moje przeczucia o różu muszą odejść w niepamięć
Znowu się uspokoiłam na tydzień no i zaczynamy odpoczywać bo mam zwolnienie