reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Paulinka gratuluję chłopczyka, będzie cycuś mamusi [emoji39][emoji7]

Malina trzymam kciuki za wizytę, oby Filipek miał po odpowiednią wagę

Ostatnia edycja:
reklama
Ja dziś śluz płodny i tak mnie jajnik boli, że gwiazdki widzę. Chyba pierwsza owu po porodzie. Więc pewnie za 2 tyg po 7 miesiącach po porodzie przyjdzie @.
Szkoda ze już starać się nie możemy [emoji23][emoji23]

Ja dziś śluz płodny i tak mnie jajnik boli, że gwiazdki widzę. Chyba pierwsza owu po porodzie. Więc pewnie za 2 tyg po 7 miesiącach po porodzie przyjdzie @.
Szkoda ze już starać się nie możemy [emoji23][emoji23]
Oj tam ja w drugą ciążę zaszłam pół roku po CC [emoji6]
Ale w sumie nie polecam tak szybko

U mnie za duże ryzyko. Ciąża rozwiązana 35/36 tc z powodu ryzyka pęknięcia macicy. I mój ginekolog nie jest zadowolony z tego jak mam cc zrobione. Raz za wysoko jest ciecie. Dwa albo stara blizna nie została do końca wycięta albo macica pękła bo jest rozwidlenie. Jakby blizna nad blizna po jednej stronie. No i po już była moja druga cc więc macica też słabsza niż po jednej.
Oj tam ja w drugą ciążę zaszłam pół roku po CC [emoji6]
Ale w sumie nie polecam tak szybko

Oj to faktycznie. U mnie też trzecie CC ale już różnica 6lat jest, w wrześniu 6,5 będzie więc już spokojnie chyba mogę rodzic

Oj to faktycznie. U mnie też trzecie CC ale już różnica 6lat jest, w wrześniu 6,5 będzie więc już spokojnie chyba mogę rodzic
U mnie teraz była różnica dokładnie 4 lat i 8 dni.
Lekarz mi powiedział że to nie kwestia grubości blizny. A jej elastyczności. Czego nie są w stanie w żaden sposób sprawdzić. Niestety.
Koleżanka która urodziła równo tydzień po mnie (z tym że sn) już znów jest w ciąży. Ale jej zazdroszczę [emoji7]

Ja za 3 miesiace zakladam wkladke hormonalna i @ miec nie bede.
Kati dbaj o siebie, czas szybko zleci i wrócisz do starań

reklama
Hejka :) ja po wizycie :) brzdąc waży 153 gramy, nie wiem ile mierzy bo lekarz stwierdził, że teraz już będzie go ważył ;) tak, tak moje przeczucia o różu muszą odejść w niepamięć ;)
Znowu się uspokoiłam na tydzień ;) no i zaczynamy odpoczywać bo mam zwolnienie :)
Paulina gratuluję i oby tak dalej. Masz jakąś fotkę synka?

Do góry