reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
IMG_3242.JPG

Brzuszek sprzed tygodnia.

A co to za fajna apka do napisów?
Poczekaj, ja za 10 tygodni to juz pewnie bede sie toczyć [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja juz sie tocze [emoji87] nie wiem co bedzie pozniej [emoji85]
Ja sie ciesze ze teraz juz nie mieszkamy na 4piętrze tylko na 1szym [emoji87] nie wdrapalabym sie juz tak wysoko [emoji85]

A apka ta [emoji14]
Screenshot_2019-02-20-12-34-47.jpeg

Ja tak się zeswirowalam na punkcie wprowadzenia pokarmów że podawałam wszystko tak jak pisało w rozpisce. Tak więc moje dziecko dopiero jak miało z półtora roku spróbowalo jedzenia solonego[emoji23] a szkoda że nie eidzalyscie jego miny jak w wieku 2lat pierwszy raz zjadł cukierka krówkę [emoji1787] a gum do żucia do tej pory mu nie daję bo się boje ze się udławi (kiedyś by mi się udławił głupim biszkoptem jak miał roczek) a młody ma zaraz 6lat hehe. Matka wariatka jedynaka poprostu. Na szczęście młody nie ma kłopotu z jedzeniem i apetytem i wszystko szamie uff. Ale moje zdziwienie jak kuzynka zaczęła opowiadać jak jej syn już w wieku 5miesiecy próbował juzbarsz,u białego i kielbase ćumkał było bezcenne.
Teraz już na pewno nie będę tak szaleć z dietą i dam nam wszystkim na luz hehe

Kamilaa śliczna piłeczka u mnie tak, dziś 30tc [emoji3]

Martoosia u ciebie tez juz rośnie!

Ja na pewno będę blw stosowala i to od 6mca dopiero. U nas zdecydowanie młodszy który był karmiony od 6mca BLW je wszystko bardzo chętnie. W przeciwieństwie do starszego którego karmiłam od 4 m-ca łyżeczka ze słoiczka. Nie wiem czy to reguła, ale u nas tak to wygląda.
20190220_130220.jpeg

Ja na pewno będę blw stosowala i to od 6mca dopiero. U nas zdecydowanie młodszy który był karmiony od 6mca BLW je wszystko bardzo chętnie. W przeciwieństwie do starszego którego karmiłam od 4 m-ca łyżeczka ze słoiczka. Nie wiem czy to reguła, ale u nas tak to wygląda.Zobacz załącznik 944704

Ale z ciebie zgrabna mamusia. [emoji7][emoji7]

reklama

Ja na pewno będę blw stosowala i to od 6mca dopiero. U nas zdecydowanie młodszy który był karmiony od 6mca BLW je wszystko bardzo chętnie. W przeciwieństwie do starszego którego karmiłam od 4 m-ca łyżeczka ze słoiczka. Nie wiem czy to reguła, ale u nas tak to wygląda.Zobacz załącznik 944704
Taka ty szczupla [emoji7]
No i 4tygodnie roznicy miedzy nami a mam brzuch jak ty [emoji85] [emoji14]

Do góry