Wiktorka88 O
Fanka BB :)
No siusiak do gory wlasnie sie odwija.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No siusiak do gory wlasnie sie odwija.
ojej! jak ja te maluszki wszystkie bym chetnie wycalowala!O matko jak mnie tu dawno nie bylo!
Urodziłam piękna córeczkę Izabelę w dniu moich urodzin, 10.02, godzina 23:33, waży 3240g i ma 53 cm wzrostu! Miałam cesarke bo małej skoczylo tętno, leżała kilka dni w inkubatorze, bo miała problem z samodzielnym oddychaniem, do tego zapalenie płuc i zoltaczka, także 8 dni byłyśmy w szpitalu. Teraz już w domku odpoczywamy
Gratulacje dla dziewczyn którym udało się zobaczyć 2 kreski! Życzę powodzenia i rozwiązania w terminie !
Powodzenia dla staraczek!
Takie słodkości mamusi :*Zobacz załącznik 944728Zobacz załącznik 944727Zobacz załącznik 944726
ale masz zgrabny brzuszek i jak Ci juz opadl na dol;pMój bębenek z poprzedniego tygodnia
Zobacz załącznik 944741
kochana obwod na wysokosci pepka 130cm zobowiazuje;p@Maliina wygralas zdecydowanie [emoji23] ja w sierpniu tez tak bede wyglądać [emoji23]