reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
IMG_3242.JPG

Brzuszek sprzed tygodnia.

A co to za fajna apka do napisów?
Poczekaj, ja za 10 tygodni to juz pewnie bede sie toczyć [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja juz sie tocze [emoji87] nie wiem co bedzie pozniej [emoji85]
Ja sie ciesze ze teraz juz nie mieszkamy na 4piętrze tylko na 1szym [emoji87] nie wdrapalabym sie juz tak wysoko [emoji85]

A apka ta [emoji14]
Screenshot_2019-02-20-12-34-47.jpeg

Ja tak się zeswirowalam na punkcie wprowadzenia pokarmów że podawałam wszystko tak jak pisało w rozpisce. Tak więc moje dziecko dopiero jak miało z półtora roku spróbowalo jedzenia solonego[emoji23] a szkoda że nie eidzalyscie jego miny jak w wieku 2lat pierwszy raz zjadł cukierka krówkę [emoji1787] a gum do żucia do tej pory mu nie daję bo się boje ze się udławi (kiedyś by mi się udławił głupim biszkoptem jak miał roczek) a młody ma zaraz 6lat hehe. Matka wariatka jedynaka poprostu. Na szczęście młody nie ma kłopotu z jedzeniem i apetytem i wszystko szamie uff. Ale moje zdziwienie jak kuzynka zaczęła opowiadać jak jej syn już w wieku 5miesiecy próbował juzbarsz,u białego i kielbase ćumkał było bezcenne.
Teraz już na pewno nie będę tak szaleć z dietą i dam nam wszystkim na luz hehe

Kamilaa śliczna piłeczka u mnie tak, dziś 30tc [emoji3]

Martoosia u ciebie tez juz rośnie!

Ja na pewno będę blw stosowala i to od 6mca dopiero. U nas zdecydowanie młodszy który był karmiony od 6mca BLW je wszystko bardzo chętnie. W przeciwieństwie do starszego którego karmiłam od 4 m-ca łyżeczka ze słoiczka. Nie wiem czy to reguła, ale u nas tak to wygląda.
20190220_130220.jpeg

Ja na pewno będę blw stosowala i to od 6mca dopiero. U nas zdecydowanie młodszy który był karmiony od 6mca BLW je wszystko bardzo chętnie. W przeciwieństwie do starszego którego karmiłam od 4 m-ca łyżeczka ze słoiczka. Nie wiem czy to reguła, ale u nas tak to wygląda.Zobacz załącznik 944704

Ale z ciebie zgrabna mamusia. [emoji7][emoji7]

reklama

Ja na pewno będę blw stosowala i to od 6mca dopiero. U nas zdecydowanie młodszy który był karmiony od 6mca BLW je wszystko bardzo chętnie. W przeciwieństwie do starszego którego karmiłam od 4 m-ca łyżeczka ze słoiczka. Nie wiem czy to reguła, ale u nas tak to wygląda.Zobacz załącznik 944704
Taka ty szczupla [emoji7]
No i 4tygodnie roznicy miedzy nami a mam brzuch jak ty [emoji85] [emoji14]

Do góry