reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Liczba aż tak ? Już niedlugo. Ja też sobie zazdroszcze [emoji14] to jest moje ostatnie dziecie. Ciąża mnie wykończyła !
Martoosia mi też ostatnio duszno wszedzie.
Kamilaa pokaż brzuszek !
A proszę[emoji14] coraz wiekszy [emoji87]
IMG_20190204_164930.jpeg

Pytałam Was o witaminy i dziękuje za pomoc :) zdecydowałam się na Prenatal Duo ostatecznie ;) zobaczymy jak będę się czuła ;) a polećcie coś na rozstępy ;) ja aktualnie stosuje olejek z babydream fur mama, ale szczerze powiedziawszy wiedziałam, że na razie brzuszek tak nie rośnie i nie myślałam zbyt długo nad zakupem, w kolejce stoi bio-oil bo dostałam od teściowej :) ale chętnie zobaczę co wy polecacie i używacie :)

reklama
Dziś wieczorem mam wizytę, ciekawa jestem jak sie ma moja Mała. W piątek mamy wyjazd do Polski więc liczę na dobre wieści [emoji846]

Do góry