reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

A gdzie tam. Zacząl odchodzić i już spokój. Pamiętam, że jak rodziłam 2 lata temu było tego duużo, a teraz nędznie więc pewnie jeszcze to potrwa. Ale młody się tak boleśnie rusza... ale niech wytrzyma jeszcze kilka dni. Czekam na otulacz do fotelika ;) no i w środe jedziemy do IKEI po meble dla córki. Wiec kobietki w tym tygodniu nie rodze :p

reklama
A gdzie tam. Zacząl odchodzić i już spokój. Pamiętam, że jak rodziłam 2 lata temu było tego duużo, a teraz nędznie więc pewnie jeszcze to potrwa. Ale młody się tak boleśnie rusza... ale niech wytrzyma jeszcze kilka dni. Czekam na otulacz do fotelika ;) no i w środe jedziemy do IKEI po meble dla córki. Wiec kobietki w tym tygodniu nie rodze :p

Wiesz, że ty możesz sobie chcieć ;) ale takie zakupy to lepiej nadzorować osobiście, więc rozumiem, że chcesz się wstrzymać :) może powiedz małemu, że na dworze jeszcze zimno i nie ma się co spieszyć ;) niech siedzi w cieple.

Martoisia wiem wiem. I co ma być to będzie :)
U nas tyle śniegu, że ciężko się jeździ nawet. Więc może sam się wstrzyma.
A wy dziewczyny jak się czujecie ?

Ja póki co cieszę się, że brzuch nie jest jakoś super widoczny. Że jeszcze mobilna jestem, ale jak mam wyjść gdzieś dalej w miasto, to modle się, by wrócić jak najszybciej do domu. Duszno mi wszędzie :D

Martoisia wiem wiem. I co ma być to będzie :)
U nas tyle śniegu, że ciężko się jeździ nawet. Więc może sam się wstrzyma.
A wy dziewczyny jak się czujecie ?
Trzymam kciuki za ciebie i maluszka, niech wyjdzie w odpowiednim momencie [emoji106][emoji14]

U mnie ok, dzis badania, wyniki odbieram w poniedziałek przed wizytą u gin, ciekawe jak moja anemia i bakterie w moczu i tsh...[emoji849]
U mnie juz brzuch coraz wiekszy i np ciezko spodnie i buty ubierac [emoji85]

Liczba aż tak ? Już niedlugo. Ja też sobie zazdroszcze :p to jest moje ostatnie dziecie. Ciąża mnie wykończyła !
Martoosia mi też ostatnio duszno wszedzie.
Kamilaa pokaż brzuszek !

Ja mialam kryzys ostatnio i plakalam z bezsilnosci.. Te bole i perpsektywa ze jeszcze 2 miesiące mnie zalamaly.

Dzis doszło kolejne zmartwienie znow pieniędzy nie dostaje i znow z winy ksiegowego. 2 zwolnienia wisza w poczekalni a zaraz w lutym dojdzie 3. Wez tu szykuj wyprawke dla dziecka..

Ten czop to może i z tydzien odchodzic a moze zaczac sie lada moment. Czekamy na wizyte a moze nie doczekamy?? :)
Mi czop w całości odszedł 3 tyg przed porodem. Porod przez cc, gdyby nie to dalej bym była w ciązy [emoji23][emoji23] takze u mnie odejscie czopa (czopu?) Nic nie zmieniło [emoji14]

reklama
Ja mialam kryzys ostatnio i plakalam z bezsilnosci.. Te bole i perpsektywa ze jeszcze 2 miesiące mnie zalamaly.

Dzis doszło kolejne zmartwienie znow pieniędzy nie dostaje i znow z winy ksiegowego. 2 zwolnienia wisza w poczekalni a zaraz w lutym dojdzie 3. Wez tu szykuj wyprawke dla dziecka..

Jeju no masakra zeby tak zalegali z wyplatami [emoji849]
Współczuję...

Do góry