reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

A gdzie tam. Zacząl odchodzić i już spokój. Pamiętam, że jak rodziłam 2 lata temu było tego duużo, a teraz nędznie więc pewnie jeszcze to potrwa. Ale młody się tak boleśnie rusza... ale niech wytrzyma jeszcze kilka dni. Czekam na otulacz do fotelika ;) no i w środe jedziemy do IKEI po meble dla córki. Wiec kobietki w tym tygodniu nie rodze :p

reklama
A gdzie tam. Zacząl odchodzić i już spokój. Pamiętam, że jak rodziłam 2 lata temu było tego duużo, a teraz nędznie więc pewnie jeszcze to potrwa. Ale młody się tak boleśnie rusza... ale niech wytrzyma jeszcze kilka dni. Czekam na otulacz do fotelika ;) no i w środe jedziemy do IKEI po meble dla córki. Wiec kobietki w tym tygodniu nie rodze :p

Wiesz, że ty możesz sobie chcieć ;) ale takie zakupy to lepiej nadzorować osobiście, więc rozumiem, że chcesz się wstrzymać :) może powiedz małemu, że na dworze jeszcze zimno i nie ma się co spieszyć ;) niech siedzi w cieple.

Martoisia wiem wiem. I co ma być to będzie :)
U nas tyle śniegu, że ciężko się jeździ nawet. Więc może sam się wstrzyma.
A wy dziewczyny jak się czujecie ?

Ja póki co cieszę się, że brzuch nie jest jakoś super widoczny. Że jeszcze mobilna jestem, ale jak mam wyjść gdzieś dalej w miasto, to modle się, by wrócić jak najszybciej do domu. Duszno mi wszędzie :D

Martoisia wiem wiem. I co ma być to będzie :)
U nas tyle śniegu, że ciężko się jeździ nawet. Więc może sam się wstrzyma.
A wy dziewczyny jak się czujecie ?
Trzymam kciuki za ciebie i maluszka, niech wyjdzie w odpowiednim momencie [emoji106][emoji14]

U mnie ok, dzis badania, wyniki odbieram w poniedziałek przed wizytą u gin, ciekawe jak moja anemia i bakterie w moczu i tsh...[emoji849]
U mnie juz brzuch coraz wiekszy i np ciezko spodnie i buty ubierac [emoji85]

Liczba aż tak ? Już niedlugo. Ja też sobie zazdroszcze :p to jest moje ostatnie dziecie. Ciąża mnie wykończyła !
Martoosia mi też ostatnio duszno wszedzie.
Kamilaa pokaż brzuszek !

Ja mialam kryzys ostatnio i plakalam z bezsilnosci.. Te bole i perpsektywa ze jeszcze 2 miesiące mnie zalamaly.

Dzis doszło kolejne zmartwienie znow pieniędzy nie dostaje i znow z winy ksiegowego. 2 zwolnienia wisza w poczekalni a zaraz w lutym dojdzie 3. Wez tu szykuj wyprawke dla dziecka..

Ten czop to może i z tydzien odchodzic a moze zaczac sie lada moment. Czekamy na wizyte a moze nie doczekamy?? :)
Mi czop w całości odszedł 3 tyg przed porodem. Porod przez cc, gdyby nie to dalej bym była w ciązy [emoji23][emoji23] takze u mnie odejscie czopa (czopu?) Nic nie zmieniło [emoji14]

reklama
Ja mialam kryzys ostatnio i plakalam z bezsilnosci.. Te bole i perpsektywa ze jeszcze 2 miesiące mnie zalamaly.

Dzis doszło kolejne zmartwienie znow pieniędzy nie dostaje i znow z winy ksiegowego. 2 zwolnienia wisza w poczekalni a zaraz w lutym dojdzie 3. Wez tu szykuj wyprawke dla dziecka..

Jeju no masakra zeby tak zalegali z wyplatami [emoji849]
Współczuję...

Do góry