reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Źle napisalam nazwe ;)
Otulacze firmy Tulik. Te do krępowania. Korci mnie żeby kupić córka miala straszne kolki i lubila być motana z drugiej strony dzieci są różne i zawsze można dokupić. Tylko zastanawiam sie czy są na prawde fajne

Źle napisalam nazwe ;)
Otulacze firmy Tulik. Te do krępowania. Korci mnie żeby kupić córka miala straszne kolki i lubila być motana z drugiej strony dzieci są różne i zawsze można dokupić. Tylko zastanawiam sie czy są na prawde fajne

Tego nigdy nie używałam. Moi nie mieli kolek. Na szczęście! [emoji1307] teraz raczej też nie kupię.

Właśnie moja miala calutki dzien do prawie 6 miesiecy. Bylam wykonczona psychicznie i fizycznie. Spala tylko po 10/15 min i to na mnie. Inaczej się nie dalo. Spacery też z reguły na sygnale. Stad moj stres teraz czy bedzie tak samo

Dziewczyny, a gdzie i jakie kupujecie pieluszki tetrowe? Teraz taki wybór! [emoji33] a ostatnio poszłam do sklepu i cena ponad 30 zł za kilka pieluszek - przeraziłam się! Serio one tyle kosztują?!

Źle napisalam nazwe ;)
Moja w tuliku dostaje wścieklizny, co jest dość dziwne, bo kocha byc zamotana w chuscie- a to tez ciasne. Wiec u nas tulik nie zdal egzaminu. Jedynie w nocy pakuje ją do rożka.
IMG_20190116_110820.jpg

Dziewczyny, a gdzie i jakie kupujecie pieluszki tetrowe? Teraz taki wybór! [emoji33] a ostatnio poszłam do sklepu i cena ponad 30 zł za kilka pieluszek - przeraziłam się! Serio one tyle kosztują?!

Bardzo dobre pieluchy sa motherhood w smyku. Albo te z gemini. Szybko sie zaczynasz nad tym zastanawiac hehe ja dopiero od paru tygodni ;)

Ja bym chciala kupic takie nosidelo jak chusta, zeby nie trzeba bylo wiazac. Ale nie wiem ktore.sa dobre. Narazie zbieram pieluchy, wszystko do pielegnacji, rozki itp. jeszcze ten wozek wisi w powietrzu :/

reklama
Ja też chuste kupie, a z tulikien temat odpuszcze na razie. Zawsze moge kupic pozniej.
Kiedys pieluchy tetrowe były w pepco po 5 zl z wzorkami

Do góry