Wiktorka88 O
Fanka BB :)
Kobietki używałyście tulików ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kobietki używałyście tulików ?
Źle napisalam nazwe
Otulacze firmy Tulik. Te do krępowania. Korci mnie żeby kupić córka miala straszne kolki i lubila być motana z drugiej strony dzieci są różne i zawsze można dokupić. Tylko zastanawiam sie czy są na prawde fajne
Moja w tuliku dostaje wścieklizny, co jest dość dziwne, bo kocha byc zamotana w chuscie- a to tez ciasne. Wiec u nas tulik nie zdal egzaminu. Jedynie w nocy pakuje ją do rożka.Źle napisalam nazwe
Otulacze firmy Tulik. Te do krępowania. Korci mnie żeby kupić córka miala straszne kolki i lubila być motana z drugiej strony dzieci są różne i zawsze można dokupić. Tylko zastanawiam sie czy są na prawde fajne
Dziewczyny, a gdzie i jakie kupujecie pieluszki tetrowe? Teraz taki wybór! [emoji33] a ostatnio poszłam do sklepu i cena ponad 30 zł za kilka pieluszek - przeraziłam się! Serio one tyle kosztują?!