reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Źle napisalam nazwe ;)
Otulacze firmy Tulik. Te do krępowania. Korci mnie żeby kupić córka miala straszne kolki i lubila być motana z drugiej strony dzieci są różne i zawsze można dokupić. Tylko zastanawiam sie czy są na prawde fajne

Źle napisalam nazwe ;)
Otulacze firmy Tulik. Te do krępowania. Korci mnie żeby kupić córka miala straszne kolki i lubila być motana z drugiej strony dzieci są różne i zawsze można dokupić. Tylko zastanawiam sie czy są na prawde fajne

Tego nigdy nie używałam. Moi nie mieli kolek. Na szczęście! [emoji1307] teraz raczej też nie kupię.

Właśnie moja miala calutki dzien do prawie 6 miesiecy. Bylam wykonczona psychicznie i fizycznie. Spala tylko po 10/15 min i to na mnie. Inaczej się nie dalo. Spacery też z reguły na sygnale. Stad moj stres teraz czy bedzie tak samo

Dziewczyny, a gdzie i jakie kupujecie pieluszki tetrowe? Teraz taki wybór! [emoji33] a ostatnio poszłam do sklepu i cena ponad 30 zł za kilka pieluszek - przeraziłam się! Serio one tyle kosztują?!

Źle napisalam nazwe ;)
Moja w tuliku dostaje wścieklizny, co jest dość dziwne, bo kocha byc zamotana w chuscie- a to tez ciasne. Wiec u nas tulik nie zdal egzaminu. Jedynie w nocy pakuje ją do rożka.
IMG_20190116_110820.jpg

Dziewczyny, a gdzie i jakie kupujecie pieluszki tetrowe? Teraz taki wybór! [emoji33] a ostatnio poszłam do sklepu i cena ponad 30 zł za kilka pieluszek - przeraziłam się! Serio one tyle kosztują?!

Bardzo dobre pieluchy sa motherhood w smyku. Albo te z gemini. Szybko sie zaczynasz nad tym zastanawiac hehe ja dopiero od paru tygodni ;)

Ja bym chciala kupic takie nosidelo jak chusta, zeby nie trzeba bylo wiazac. Ale nie wiem ktore.sa dobre. Narazie zbieram pieluchy, wszystko do pielegnacji, rozki itp. jeszcze ten wozek wisi w powietrzu :/

reklama
Ja też chuste kupie, a z tulikien temat odpuszcze na razie. Zawsze moge kupic pozniej.
Kiedys pieluchy tetrowe były w pepco po 5 zl z wzorkami

Do góry