reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Ja rodze w swojej. Pierwsza byla zosiem okropna ! Ale od razu poszla do kosza. Teraz mam z serduszkiem też średnia, ale też od razu pójdzie do śmieci. Furrore zrobila moja koszulka niebiesko różowa w kratke bardzo się położnym podobala. Kupiłam na allegro za 30 zl

reklama
No właśnie, ja miałam dwie takie rysunkowe koszule - jedna i druga chyba poszły do kosza po porodach i karmieniu.
Teraz chcę jednokolorową, lub z jakimś malutkim, znikomym akcentem. Żadnych wyjeb... obrazków na pół cyca czy brzucha :D

No właśnie, ja miałam dwie takie rysunkowe koszule - jedna i druga chyba poszły do kosza po porodach i karmieniu.
Teraz chcę jednokolorową, lub z jakimś malutkim, znikomym akcentem. Żadnych wyjeb... obrazków na pół cyca czy brzucha :D

Tego jest tak duzo w internecie, ze jest w czym wybierac. Tym bardziej jesli na sie uniwersalny rozmiar. I z tego co widze wiecej niz 40 zl szkoda wydawac, bo mozna znalezc ladne do takiej kwoty, a jesli sie w nich nie spi to i tak tylko do szpitala.

Ja mam tylko do szpitala dwie koszule jeszcze od pierwszego porodu. Są jednolite i bardzo wygodne. Szara i taka morelowa. Nie była zniszczona po porodzie więc wypralam nie widziałam sensu wyrzucać. Teraz też w nich będę. A w domu już tylko pizamki. Nie jestem fanka koszul nocnych. Ale nie podam Ci link bo tak jak wspomniałam kupiłam je jakos 5 lat temu.

Godzina obsuwy dzis była w poczekalni.
Fasolka jest nadal piękna i zdrowa. Serduszko nam bije [emoji173]️ termin mamy na 05.09 bo dzidzia jeszcze nie nadrobiła. Wiec jestem wrześniówką ale was nie zostawię bo was lubię bardzo i każdej kibicuje.
Mam kartę ciąży i zestaw pierdyliarda badań do zrobienia [emoji33][emoji33][emoji33] jedynie grupa krwi mi odeszła [emoji23] następna wizyta 07.02.

Dostałam na bóle podbrzusza Duphaston 3x1.

reklama
Godzina obsuwy dzis była w poczekalni.
Fasolka jest nadal piękna i zdrowa. Serduszko nam bije [emoji173]️ termin mamy na 05.09 bo dzidzia jeszcze nie nadrobiła. Wiec jestem wrześniówką ale was nie zostawię bo was lubię bardzo i każdej kibicuje.
Mam kartę ciąży i zestaw pierdyliarda badań do zrobienia [emoji33][emoji33][emoji33] jedynie grupa krwi mi odeszła [emoji23] następna wizyta 07.02.

Dostałam na bóle podbrzusza Duphaston 3x1.
Kochana tak się cieszę, ze wszystko ok! Na stataniach widziałam zdjęcie fasolki! Super :* tym, ze nie nadrobila.sie nie martw- moja też "stała" w.miejscu przez moment. Najwazniejsze, ze serduszko dobrze bije :*

Do góry