reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Ja rodze w swojej. Pierwsza byla zosiem okropna ! Ale od razu poszla do kosza. Teraz mam z serduszkiem też średnia, ale też od razu pójdzie do śmieci. Furrore zrobila moja koszulka niebiesko różowa w kratke bardzo się położnym podobala. Kupiłam na allegro za 30 zl

reklama
No właśnie, ja miałam dwie takie rysunkowe koszule - jedna i druga chyba poszły do kosza po porodach i karmieniu.
Teraz chcę jednokolorową, lub z jakimś malutkim, znikomym akcentem. Żadnych wyjeb... obrazków na pół cyca czy brzucha :D

No właśnie, ja miałam dwie takie rysunkowe koszule - jedna i druga chyba poszły do kosza po porodach i karmieniu.
Teraz chcę jednokolorową, lub z jakimś malutkim, znikomym akcentem. Żadnych wyjeb... obrazków na pół cyca czy brzucha :D

Tego jest tak duzo w internecie, ze jest w czym wybierac. Tym bardziej jesli na sie uniwersalny rozmiar. I z tego co widze wiecej niz 40 zl szkoda wydawac, bo mozna znalezc ladne do takiej kwoty, a jesli sie w nich nie spi to i tak tylko do szpitala.

Ja mam tylko do szpitala dwie koszule jeszcze od pierwszego porodu. Są jednolite i bardzo wygodne. Szara i taka morelowa. Nie była zniszczona po porodzie więc wypralam nie widziałam sensu wyrzucać. Teraz też w nich będę. A w domu już tylko pizamki. Nie jestem fanka koszul nocnych. Ale nie podam Ci link bo tak jak wspomniałam kupiłam je jakos 5 lat temu.

Godzina obsuwy dzis była w poczekalni.
Fasolka jest nadal piękna i zdrowa. Serduszko nam bije [emoji173]️ termin mamy na 05.09 bo dzidzia jeszcze nie nadrobiła. Wiec jestem wrześniówką ale was nie zostawię bo was lubię bardzo i każdej kibicuje.
Mam kartę ciąży i zestaw pierdyliarda badań do zrobienia [emoji33][emoji33][emoji33] jedynie grupa krwi mi odeszła [emoji23] następna wizyta 07.02.

Dostałam na bóle podbrzusza Duphaston 3x1.

reklama
Godzina obsuwy dzis była w poczekalni.
Fasolka jest nadal piękna i zdrowa. Serduszko nam bije [emoji173]️ termin mamy na 05.09 bo dzidzia jeszcze nie nadrobiła. Wiec jestem wrześniówką ale was nie zostawię bo was lubię bardzo i każdej kibicuje.
Mam kartę ciąży i zestaw pierdyliarda badań do zrobienia [emoji33][emoji33][emoji33] jedynie grupa krwi mi odeszła [emoji23] następna wizyta 07.02.

Dostałam na bóle podbrzusza Duphaston 3x1.
Kochana tak się cieszę, ze wszystko ok! Na stataniach widziałam zdjęcie fasolki! Super :* tym, ze nie nadrobila.sie nie martw- moja też "stała" w.miejscu przez moment. Najwazniejsze, ze serduszko dobrze bije :*

Do góry