Wiktorka88 O
Fanka BB :)
Ann wcale nie głupie i ja o tym myślę !
Nawet rozważam plastykę pochwy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ciekawe jak to u mnie wygląda. Muszę się zorientować czy ubezpie życie pokrywa jakieś koszty takich zabiegów. Ciekawe czy to duża ingerencja. Wiesz coś więcej?Ann wcale nie głupie i ja o tym myślę !
To zalezy o jakim peknieciu mowimy. Wstawialam wam tu kiedys infirmacje dotyczaca pęknięcia i naciecia.. To jak nas nacinaja w szpitalu odpowiada peknieciu 2 stopnia i to pekniecir lepiej sie goi niz naciecie. Jesli mowimy o peknieciu 3i 4 stopnia to juz nie jest wesolo.Mallina masz jeszcze dużo czasu. Spokojnie. Zresztą lepsze nacięcie niż pęknięcie. Ztesztą teraz to planowac sobie można, a w czasie porodu i tak wyjść.mogą jakieś rzeczy.
Tak, ale ja mieszkam w DE, tu wiele zabiegów jest choćby częściowo refundowane. Ale to bez znaczenia w tym momencie. Może kiedyś o tym pomyśle [emoji4]Ingerencja wcale nie jest duża i to nie operacja tylko wiązki lasera. W zupełności bezbolesny zabieg, ale z tego co sie orientuje robi sie go prywatnie. Ja też cały czaś ćwiczę mięśnie kegla
U nas w szpitalu dzieci są w ubrankach szpitalnych(chyba, ze ktos bardzo chce miec swoje ubranka). Pola po porodzie zawsze miala ubrany kaftanik, pampers i była zawinięta w rożek. Nóżki gołe. Moim zdaniem to wystarczająco, bo na oddziale było gorąco na maxa. Ja jedynie jej ubieralam skarpetki, bo nie raz się rozkopala z tego becikaDziewczyny jak ubiera sie dziecko w szpitalu po porodzie ?
U mamy ginekolog napisane jest, że 2 warstwy plus cieply kocyk. Nie za dużo ? Przecież tam jest bardzo gorąco.
Nie wystarczy sam pajac i np rożek ?
Rodzilam w pazdzierniku bylo zimno, ubieralam ja tylko w pajaca i przykrywalam pieluszka tetrową. No i czapki ubieracie w szpitalu ? Ja nie ubieralam i już sama nie wiem jak robic