1
174974
Gość
Mam nadzieję. [emoji23] 20 stopni na dworze więc są duże szanse, że do wieczora wszystko wyschnie. Najgorzej z poduszkami, bo są 70x80 i muszę je pojedynczo prac...No fakt, ale moze szybko wyschnie [emoji12]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam nadzieję. [emoji23] 20 stopni na dworze więc są duże szanse, że do wieczora wszystko wyschnie. Najgorzej z poduszkami, bo są 70x80 i muszę je pojedynczo prac...No fakt, ale moze szybko wyschnie [emoji12]
20 stopni?! U mnie ledwo 10 [emoji53]Mam nadzieję. [emoji23] 20 stopni na dworze więc są duże szanse, że do wieczora wszystko wyschnie. Najgorzej z poduszkami, bo są 70x80 i muszę je pojedynczo prac...
Ale to w słońcu.. Zapomniałam dodać. [emoji23] Bo tak to z 13 [emoji23]20 stopni?! U mnie ledwo 10 [emoji53]
Chyba ze [emoji16] u mnie nawet nie ma mowy o sloncu [emoji16]Ale to w słońcu.. Zapomniałam dodać. [emoji23] Bo tak to z 13 [emoji23]
11 skończonych +1 dzień wyślę Ci zdjęcie.Mam pytanie;p
umowilam sie na to badanie przeziernosci karkowej z ocena kosci nosowej..
termin mam na 1 pazdziernika.. ale tak myslę czy nie za szybko... odruchowo podalam ze zaczelam wczoraj 11 tydzien ciazy ale.. z tego calego podekscytowania nie spytalam czy 11 to 10+1 czy juz pelny 11 czyli te 11+1... zakrecilam sie juz w tym.
podano mi nazwisko lekarki wiec odruchowo spytalam o certyfikat.. i pani w rejestracji powiedziala ze nie wwie.... ze u nich wszyscy lekarze to USG wykonuja i nikt nigdy nie pytal o to. spodziewalam sie tego.
ale sprawdzilam na liscie i widnieje ta Pani doktor. teraz nie wiem czy powinnam przesunac to badanie o tydzien.. zwlaszcza ze wg ostatniego usg ciaza wyszla mlodsza o 4 dni. po 1szym USG byl tylko 1dzien roznicy.
Z mojego segregatora.Mam pytanie;p
termin mam na 1 pazdziernika.. ale tak myslę czy nie za szybko... odruchowo podalam ze zaczelam wczoraj 11 tydzien ciazy ale.. z tego calego podekscytowania nie spytalam czy 11 to 10+1 czy juz pelny 11 czyli te 11+1... zakrecilam sie juz w tym.
podano mi nazwisko lekarki wiec odruchowo spytalam o certyfikat.. i pani w rejestracji powiedziala ze nie wwie.... ze u nich wszyscy lekarze to USG wykonuja i nikt nigdy nie pytal o to. spodziewalam sie tego.
ale sprawdzilam na liscie i widnieje ta Pani doktor. teraz nie wiem czy powinnam przesunac to badanie o tydzien.. zwlaszcza ze wg ostatniego usg ciaza wyszla mlodsza o 4 dni. po 1szym USG byl tylko 1dzien roznicy.
A może po prostu zapytaj konkretnie tą panią doktor o to, bo jednak jak przyjdziesz za wcześnie to też niepotrzebny stres itp.Mam pytanie;p
Właśnie przecież go masz! ja teraz więcej z niego wiem, jak mam wątpliwość sięgam po niego [emoji23]@Migdalove nawet nie pomyslalam.. tez mam segregator
czyli musze przesunac. zadzwonie jutro i przeloze.. postaram sie pod koniec 2giego tyg pazdziernika 11.10, 12.10