reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Ja mam tylko 1 kolezanke Lilianne i nie znam zadnego dziecka z tym imieniem.. Nie to co z Julka[emoji14]

Ja jestem Justyna i fajnie jakby moja corka tez byla na J [emoji4]

Strasznie sie boje co uslysze na tej wizycie 8/10. To bedzie koncowka 1 tr. Juz sie tak mocno przywiazalam do tej ciazy...

Ostatnia edycja:
reklama
No popatrz myslalam, ze jestes Malina, bo ja Jagoda ;D
Hahahha. Nie wiem co mnie podkusilo z ta Maliina zawszs uzywalam nicku Daffi.
Kiedys przy pierwszej ciazy wlasnie mialam taki nick ale zmienialam bo mnie szwagierka czytała i przenioslam sie calkowicie na zamkniete watki. Teraz mam 30 lat i sie takimi pierdolami nawet nie przejmuje. Ale wtedy z teściową sie nie dogadywalam i mysle ze ta jej donosila.

Mi się podoba Leon chyba najbardziej. A dla dziewczynki to mam za dluga loste imion i chyba do porodu sie nie zdecyduje jesli bedzie dziewczynka hehe ale Julia tez na tapecie. Anastazja mi sie podobało i jakbym tylko w Polsce mieszkała to byłby pewniak, ale tu będą mówić Ana za pewne a tp tak samo jak na mnie [emoji848] jeszcze mam na liście Elena, Lisa, Natalie/Natalia, Isabel/Izabela, Jasmine/Jaśmina.

Just jestem za Tobą bo mam 9.10 miś i być dobrze.

Hahahha. Nie wiem co mnie podkusilo z ta Maliina zawszs uzywalam nicku Daffi.
Kiedys przy pierwszej ciazy wlasnie mialam taki nick ale zmienialam bo mnie szwagierka czytała i przenioslam sie calkowicie na zamkniete watki. Teraz mam 30 lat i sie takimi pierdolami nawet nie przejmuje. Ale wtedy z teściową sie nie dogadywalam i mysle ze ta jej donosila.
Szczerze mowiac nie chcialabym, zeby ktos z najblizszego otoczenia mnie czytal. Lubie anonimowosci stad zamilowanie do czatow, a fora tez sa mila odskocznia

Szczerze mowiac nie chcialabym, zeby ktos z najblizszego otoczenia mnie czytal. Lubie anonimowosci stad zamilowanie do czatow, a fora tez sa mila odskocznia
Teraz to juz mi serio nie przeszkadza:) w koncu udalo mi sie wyegzekwować wlasne zdanie u tesciowej i jesli drazni mnie to po 1 zdaniu wie ze lepiej powinna sie wycofac. W zasadzie teraz robi sie znow trudna zaraz minie rok od smierci tescia i to chyba tak nią wstrzasnelo.
Tyle lat buszuje po internecie.. I gralam w gry rozmawiając z ludźmi po drugiej str. Przyzwyczailam rodzinke ze obcy ludzie nie sa zli. Moja jula znala nawet ekipe z gier.
Teraz sie juz znudzilam i zerwalam z tym. Za to czesto corcia pyta po co mi to forum:D kiedys zrozumie jak fajnie dzielic sie niektórymi sprawami z ludzmi obcymi.. Jak duzo mozna sie dowiedziec i jakie wsparcie mozna otrzymać.

U mnie bedzie Aleksander, a dziewczynka mialaby na imię Anastazja [emoji7] Liliana tez mi sie podobało ale mąż chyba nie do konca pewny, moze dlatego ze moja mama ma na imię Lilla [emoji4]

Teraz to juz mi serio nie przeszkadza:) w koncu udalo mi sie wyegzekwować wlasne zdanie u tesciowej i jesli drazni mnie to po 1 zdaniu wie ze lepiej powinna sie wycofac. W zasadzie teraz robi sie znow trudna zaraz minie rok od smierci tescia i to chyba tak nią wstrzasnelo.
Tyle lat buszuje po internecie.. I gralam w gry rozmawiając z ludźmi po drugiej str. Przyzwyczailam rodzinke ze obcy ludzie nie sa zli. Moja jula znala nawet ekipe z gier.
Teraz sie juz znudzilam i zerwalam z tym. Za to czesto corcia pyta po co mi to forum:D kiedys zrozumie jak fajnie dzielic sie niektórymi sprawami z ludzmi obcymi.. Jak duzo mozna sie dowiedziec i jakie wsparcie mozna otrzymać.

Ja tez gralam w bilarda i tam poznalam meza ;D

reklama
Do góry