<3U mnie tak samo, od zawsze chcialam Lilke <3
Ja mam juz Julkę i do kompletu chcę Lilkę...
jejku dla chlopca na nic nie umiem sie zdecydowac... myslalam o Filipie ale do kazdej propozycji jestem nie pewna.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
<3U mnie tak samo, od zawsze chcialam Lilke <3
Na marcowkach 2019 bedzie wlasnie wysyp Lilek ;-)
a u Ciebie Lilia ;-) zazwyczaj Lilianna słyszałamA ja nie znam ani jednej pewnie dlatego mi sie podoba Lilia
No ja w Marcelinie zakochana jestem.. na moją córkę wołam Marcyśka chociaz ma na imię Amelia@aga6 wlasnie jedynie teraz imię które mnie przekonuje to właśnie Marcelina ale caly czas myślę dla synka miałam juz dawno wybrane Miłosz no ale jest pitynka wiec teraz mam zagwozdke mojej kumpeli mała ma na imie Liliana, ostatnio spory wysyp tego imienia
No wlasnie moja Jula chciała brata Nikodema tylko mamy maltanczyk nazywa sie Niko i lekko przypal hehe@Maliina syna chcialam Czarka. Chcialam miec w domu Arusia i Czarusia hah ale szybko moj zapal zostal zgaszony, ze jego pies sie tak nazywal haha
Ja mam tylko 1 kolezanke Lilianne i nie znam zadnego dziecka z tym imieniem.. Nie to co z JulkaA ja nie znam ani jednej pewnie dlatego mi sie podoba Lilia
Moja przyjaciółka ma Nastusie [emoji173]️U nas bedzie Mikołaj albo Julka, choc wolalabym Anastazje [emoji4]