Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mialam wersje 2016 to byla nowosc. I mnie wkurzalo to otwieranie codziennie na noc. Musiałam się siłowa z rurkami na zatrzaski i suwak był delikatny i mój starszak jak się raz bawił to powyrywal ząbki i już się od tego momentu ie dało używać jak powinno bo w momencie kiedy maluszek kopnął noga w ten zamek to on się rozjezszal. I mimo że miało 6 poziomów wysokości do mojego łóżka nie pasowało bo jednak moje łóżko była za niskie lub za niski materac miałam. Ale widzę, że @StarAnia ma już kolejna wersję która ma bok otwierany trochę inaczej. Może jak dokładnie sprawdzisz wymiary swojego łóżka i szczegółowo przeanalizujesz te wymiary jakie musi spełniać łóżko rodziców to będzie dopasowane.A mogę podpytać czemu byłaś niezadowolona z NextToMe ? Mam w planach kupić właśnie.
To my wtedy mieliśmy 140x200 a teraz 180x200.Ann no my mamy male lozko tzn standard 160x200, jak Marceli przychodzi to juz robi sie ciasno. Moze uda nam sie kupic wieksze, ale zobaczymy jak z czasem wyjdzie. Jak Misiek wraca z pracy to ja siadam do tlumaczen, on zajmuje sie Marcelim i kladzie go spac, w listopadzie planujemy urlop, potem swieta, na pewno ktos do nas przyjedzie, potem polskie ferie to moja siostra przyjedzie i Miska siostrzenica, potem wyprawka i jakos malo czasu sie robi na wszystko [emoji47]
Napisałam w komentarzu, że miałam wersję starsza i właśnie może też zdarzenia losowe i niedopasowanie do łóżka sprawiło, że byłam nie zadowolona.A u mnie next2me sprawdza sie świetnie jestem mega zadowolonaZobacz załącznik 901009
U nas chlopiec Antek/Oliwier dziewczynka miala być MarcelinaA jakie macie imie dla chlopca i jakie dla dziewczynki?
O takie wzięliśmy Link do: HEMNES Tagesbettgestell/3 Schubladen - IKEA
Na razie będzie spał jeden syn bez rozkładania. W razie co kiedyś mogą we dwóch spać, aż się nie wyprowadzimy lub to się mogą się przespać.
U nas corka bylaby Liliana a dla synka nie mam pomyslu zadnego.