reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Ja sobie z kolei upatrzylam z chicco takie:tak:

Załączniki

• Screenshot_20180923-172057_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20180923-172057_Samsung Internet.jpg
    196,4 KB · Wyświetleń: 79
reklama
A mogę podpytać czemu byłaś niezadowolona z NextToMe ? Mam w planach kupić właśnie.
Ja mialam wersje 2016 to byla nowosc. I mnie wkurzalo to otwieranie codziennie na noc. Musiałam się siłowa z rurkami na zatrzaski i suwak był delikatny i mój starszak jak się raz bawił to powyrywal ząbki i już się od tego momentu ie dało używać jak powinno bo w momencie kiedy maluszek kopnął noga w ten zamek to on się rozjezszal. I mimo że miało 6 poziomów wysokości do mojego łóżka nie pasowało bo jednak moje łóżko była za niskie lub za niski materac miałam. Ale widzę, że @StarAnia ma już kolejna wersję która ma bok otwierany trochę inaczej. Może jak dokładnie sprawdzisz wymiary swojego łóżka i szczegółowo przeanalizujesz te wymiary jakie musi spełniać łóżko rodziców to będzie dopasowane.
Ann no my mamy male lozko tzn standard 160x200, jak Marceli przychodzi to juz robi sie ciasno. Moze uda nam sie kupic wieksze, ale zobaczymy jak z czasem wyjdzie. Jak Misiek wraca z pracy to ja siadam do tlumaczen, on zajmuje sie Marcelim i kladzie go spac, w listopadzie planujemy urlop, potem swieta, na pewno ktos do nas przyjedzie, potem polskie ferie to moja siostra przyjedzie i Miska siostrzenica, potem wyprawka i jakos malo czasu sie robi na wszystko [emoji47]
To my wtedy mieliśmy 140x200 a teraz 180x200.
To fajnie, że macie tyle wizyt w roku. Ja bym się cieszyła. My do tp chyba nie będziemy mieli gości.
A u mnie next2me sprawdza sie świetnie :D jestem mega zadowolonaZobacz załącznik 901009
Napisałam w komentarzu, że miałam wersję starsza i właśnie może też zdarzenia losowe i niedopasowanie do łóżka sprawiło, że byłam nie zadowolona.

@justjestem u nas jakby był chłopczyk miał być Tymoteusz albo Antoś. A dziewczynka Maja albo Klara :) stanęło na Mai :)
Więc trzecie jak będzie dziewczynka to będzie Klara, a jeśli chłopiec to Tymoteusz albo Antoś o ile nic nam się nie zmieni [emoji23]

reklama
Do góry