reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Oj jaka kruszynka! Mój klocuszek 3670 przy porodzie, a teraz już ok 4600 :) ale Ty, widziałam, miałaś taki malenki, zgrabny brzuszek, a mnie na ulicy zaczepiali, czy ciąża mnoga [emoji14]
To podobnie jak mój Aleks się urodził :) 3650 :)
No ona malutka. W poniedziałek miała 3980g Hehe. Przybiera średnio 40-50g dziennie na KP także i tak jest super :)

reklama
Liczba jak cos sie dzieje to jasne ze nie ma co czekac, mowie o fizjologicznie prawidlowej ciazy. Bez boli, plamien, aczkolwiek wedlug mnie usg co miesiac to obowiazek. Nie wyobrazam sobie miec 2 albo 3 na cala ciaze...

To widzę masz sok z gumijagod zamiast mleka jak ja ;p pokaż ta księżniczkę ;)
Tak się zmieniła :)
PicsArt_09-23-11.15.00.jpg

Załączniki

• PicsArt_09-23-11.15.00.jpg
    PicsArt_09-23-11.15.00.jpg
    95,6 KB · Wyświetleń: 705
Mi już tak pulpet rośnie [emoji173]️
Masa urodzeniowa 2450. Wypisowa 2280 g, a tydzień temu w poniedziałek (7tyg po wyjściu ze szpitala) miała 3980 [emoji7]i to na samym cycusiu [emoji7]Zobacz załącznik 900692
No moj przy Twojej to wielkolud [emoji7]Zobacz załącznik 900732
Piekne dzieci [emoji173] nie moge doczekac sie mojego [emoji7]
Ja czułam dziewczynke a tam jajca jak malowane byly na usg xD
Mialam tak samo [emoji16] ale akurat ciesze sie ze to chlopaczek [emoji8]

Milego dnia dziewczyny [emoji4]

reklama
Do góry