reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Oj jaka kruszynka! Mój klocuszek 3670 przy porodzie, a teraz już ok 4600 :) ale Ty, widziałam, miałaś taki malenki, zgrabny brzuszek, a mnie na ulicy zaczepiali, czy ciąża mnoga [emoji14]
To podobnie jak mój Aleks się urodził :) 3650 :)
No ona malutka. W poniedziałek miała 3980g Hehe. Przybiera średnio 40-50g dziennie na KP także i tak jest super :)

reklama
Liczba jak cos sie dzieje to jasne ze nie ma co czekac, mowie o fizjologicznie prawidlowej ciazy. Bez boli, plamien, aczkolwiek wedlug mnie usg co miesiac to obowiazek. Nie wyobrazam sobie miec 2 albo 3 na cala ciaze...

To widzę masz sok z gumijagod zamiast mleka jak ja ;p pokaż ta księżniczkę ;)
Tak się zmieniła :)
PicsArt_09-23-11.15.00.jpg

Załączniki

• PicsArt_09-23-11.15.00.jpg
    PicsArt_09-23-11.15.00.jpg
    95,6 KB · Wyświetleń: 712
Mi już tak pulpet rośnie [emoji173]️
Masa urodzeniowa 2450. Wypisowa 2280 g, a tydzień temu w poniedziałek (7tyg po wyjściu ze szpitala) miała 3980 [emoji7]i to na samym cycusiu [emoji7]Zobacz załącznik 900692
No moj przy Twojej to wielkolud [emoji7]Zobacz załącznik 900732
Piekne dzieci [emoji173] nie moge doczekac sie mojego [emoji7]
Ja czułam dziewczynke a tam jajca jak malowane byly na usg xD
Mialam tak samo [emoji16] ale akurat ciesze sie ze to chlopaczek [emoji8]

Milego dnia dziewczyny [emoji4]

reklama
Do góry