patuśka
Fanka BB :)
@Migdalove mozesz mnie prosze wykreslic z tabelki z pierwszej strony? Poronilam tamta ciaze. Dzięki z gory
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mojego co miesiąc jest USG akurat. Nie wiem od czego to zależy. Wiem tylko tyle, że jest bardzo dokładnym lekarzem, dba o każdy szczegół. Koleżanka już drugą ciążę u niego prowadzi to mi mówi wszystko co i jak.
Cześć Aniu [emoji7] to Twoj synek młodszy od mojej Mai o miesiąc bez jednego dnia (ona 28 lipca a miałam mieć cc 10 sierpnia - termin porodu miałam ogólnie na 22 sierpnia z wielu ciąży a 29 sierpnia z Om ,)Ejjj! Mam córkę i syna (synek nowy ), udało sie za 26 cyklem (1 cykl po przerwie na post Dąbrowskiej). Młody urodzony 27-08-2018
Fajnie, że jest ten wątek
Okej, bardzo mi przykro.@Migdalove mozesz mnie prosze wykreslic z tabelki z pierwszej strony? Poronilam tamta ciaze. Dzięki z gory
Bardo mi przykro! życzę Ci szybkiego ponownego ujędrnia dwóch kresek i tym razem bezproblemowej ciąży [emoji173]️@Migdalove mozesz mnie prosze wykreslic z tabelki z pierwszej strony? Poronilam tamta ciaze. Dzięki z gory
No to gratuluje :-) i slubu i ciąży - w sumie prezent ślubny ;-)Tak już po ślubie, 31 sierpnia się odbył.
ja mam badania krwi w lux medzie za darmo i tam robie ;-) lekarza niby tez ale bylam u czterech i kazdy mnie rozczarowal.Ja na nfz ze wzgledu na darmowe badania i prywatnie. Na nfz sa 3 usg przez cala ciaze
U nas kilka dni temu byl wypadek. Dziewczyna skakala przez przeszkode, kon zahaczyl kopytem, zrzucil ja i przewrocil sie na nia. Nic sie takiego nie stalo, tzn twarz byla cala opuchnięta ale ogolnie ok.
Liczba ja nie mam tu tez wyboru, ale tu jest inny standard, wiec jestem w dobrej mysli. Przypadkowo moim lekarzem prowadzącym jest wlascicielka kliniki w ktorej tez bede rodzic. Zobaczymy co to bedzie.
Juz jestem w kolejnej, ale dopiero 10 tydzień, wiec poki nie przeszlam 1 trymestru to sie ciesze ostrożnieBardo mi przykro! życzę Ci szybkiego ponownego ujędrnia dwóch kresek i tym razem bezproblemowej ciąży [emoji173]️
Przykro mi bardzo@Migdalove mozesz mnie prosze wykreslic z tabelki z pierwszej strony? Poronilam tamta ciaze. Dzięki z gory
Kurcze my prawie w tym samym czasie zaszliśmy, a tu taka różnica [emoji14] jak Maja?Cześć Aniu [emoji7] to Twoj synek młodszy od mojej Mai o miesiąc bez jednego dnia (ona 28 lipca a miałam mieć cc 10 sierpnia - termin porodu miałam ogólnie na 22 sierpnia z wielu ciąży a 29 sierpnia z Om ,)